
16-09-2005, 10:15
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 17.05.04
הודעות: 7,801
|
|
שילכו לעזאזל הם והגוקרים בכנסת שנותנים לחלאות אדם כאלו זכות לחיות !
חשד: הורים הפכו את תינוקם לאובייקט מיני
הורים לתינוק בן 11 חודשים מהיישוב אלעד נעצרו לאחר שמצלמות שהתקין האב בביתו תיעדו התעללות מינית קשה שביצעה האם בתינוק. האם טוענת כי המעשים בוצעו בעידוד בעלה. התינוק הוצא מביתם בצו פקידת סעד
רענן בן צור
פרשה מחרידה של התעללות מינית של הורים בבנם התינוק:
משטרת ראש העין עצרה הלילה (יום ו') זוג הורים מהיישוב אלעד בחשד שהתעללו מינית בתינוקם בן 11 החודשים. על פי החשד, האם קיימה יחסי מין עם התינוק בידיעת בעלה.
הפרשה נחשפה עקב רצונו של הבעל, בן 28, לנקום באשתו, בת ה-30 בעקבות תלונה שהגישה נגדו. בני הזוג מוכרים למשטרה בעקבות תלונות הדדיות על אלימות במשפחה שהגישו זה נגד זה. האישה טענה במשטרה כי בעלה מכה אותה ואילו הוא התלונן כי היא זו שנוהגת להכות אותו. במשטרת ראש העין פתחו בחקירת התלונות.
בעקבות התלונות שהגישה האישה נגד בעלה, הוא התקין ללא ידיעתה מצלמות נסתרות בבית, כדי להוכיח שהיא זו שמכה אותו. ואולם, המצלמות תיעדו את כל המתרחש בבית וחשפו פרשה מזעזעת של התעללות בתינוק, שהוא בנם היחיד של בני הזוג.
הבעל התלונן במשטרת ראש העין כי אשתו מתעללת בבנם. הוא סיפר כי בבית מותקנות מצלמות כבר מחודש יוני השנה והביא איתו תקליטור ובו צילומי וידאו לדוגמא. החוקרים נחרדו למראה עיניהם ומיד החרימו תקליטורים רבים נוספים.
באלו שבהם צפו עד כה השוטרים נראית האישה כשהיא עירומה, שוכבת על המיטה כשלצידה התינוק והיא מאוננת. בנוסף מצולמת האישה עירומה, מחזיקה את התינוק מעל ראשה ומבצעת בו מין אוראלי. בצילום אחר היא נראית עירומה כשהיא מניחה את התינוק על איבר מינה ומבצעת תנועות משגל. גם את פניו של התינוק הניחה האם על איבר מינה.
במשטרה הסבירו כי מדובר בצילומים קשים ביותר, אך החקירה רק בראשיתה, ועד כה נבדקו רק חלק קטן מהצילומים. עד שלא ייבדקו כל התקליטורים לא ניתן יהיה לדעת כמה זמן ובאיזו תדירות נעשו המעשים. בעקבות התלונה וחשיפת הפרשה בתחנת משטרת ראש העין נעצרה האם לחקירה. מייד עם מעצרה הוציאה פקידת סעד צו חרום והתינוק הוצא מהבית.
בחקירה טענה האישה כי ביצעה את המעשים בעידודו של בעלה, כיוון שהמעשים מגרים אותו מינית, ואף הסבירה כי בעת שביצעה את המעשים הוא עצמו צפה בהם ואונן.
במשטרה הוסיפו, כי שני בני הזוג חשודים בהתעללות בתינוק, ובמהלך החקירה יבדקו מדוע רק עכשיו התלונן הבעל, למרות שידע על המעשים כבר מחודש יוני.
המשטרה צפויה לבקש להאריך את מעצרם של השניים להמשך החקירה.
_____________________________________
|