לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-09-2005, 20:18
  drorkoren drorkoren אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.09.05
שלח הודעה דרך ICQ אל drorkoren שלח הודעה דרך MSN אל drorkoren
עוקץ יחידת הכלבנים של צה"ל

שלום לכולם!

שמי דרור קורן בן 18 מראשון לציון מתגייס ב 21 לנובמבר 2005 בעל פרופיל 97

מעוניין להתקבל ליחידת עוקץ יחידת הכלבנים של צה"ל כל חיי עסקתי בעבודה עם כלבים ואני חבר במספר חוגים פעילים למען כלבים אחד מהם הוא החוג הישראלי לאמריקן פיטבול טרייר www.pitbull.co.il
בעקבות נסיוני בתחום יש לי מספר מכתבי המלצה מכמה גורמים מאוד בכירים בענף הכלבנות בארץ

לפני כשבועיים 31/8 1/9 עברתי גיבוש צנחנים בהצלחה הפגנתי כושר מנהיגות , עבודת צוות ,כושר גופני ומשמעת עצמית יוצאת מן הכלל.

בשבילי הגיבוש הזה היה מאין מבחן יכולת אישית בשביל לראות האם אני באמת בנוי ליהיות במקום הזה של לוחם קרבי בצה"ל אין ספק ההצלחה שלי היתה הרבה מעבר למצופה היו שם חבר'ה מדהימים שפיצים אחד אחד..

לפני הגיבוש עוד ביום הראשון הגישו לנו טפסים ובהם ניתן היה לבחור מספר יחידות מובחרות בצה"ל במידה ולא נתקבל לצנחנים יעבירו אותנו לגיבושים שלהם.. "עוקץ" היתה ביניהם וזאת אחת הסיבות שהגעתי לגיבוש הזה, על מנת להגיע לגיבוש של עוקץ בתור אחד שסיים גיבוש צנחנים בהצלחה ..

בסיום הגיבוש בראיון האישי ביקשתי שיעבירו את כל ההישגים שלי בגיבוש למפקד יחידת עוקץ ביחד עם מכתבי ההמלצה שצירפתי איחלו לי בהצלחה והמשכתי בדרכי בהרגשה שעשיתי צעד חשוב מאוד בדרך לחלום..

כאמור עכשיו אני אמור להתגייס לחי"ר יעודי להשתבץ בגדוד זמני ומשם לצאת לגיבוש של עוקץ 4-5 ימים אחרי הגיוס ..

לשם אני מגיע עם הרבה יותר רעלל והרבה יותר כושר למרות שגם בגיבוש הקודם הייתי בכושר מעולה

אין ספק שלקחתי פה סיכון כי נפילה מגיבוש של עוקץ תוביל אותי ישר לגדודי החי"ר היעודי אבל בלי סיכון אין סיכוי ועכשיו החלום קרוב מתמיד!

ועכשיו לשאלה שבגללה סיפרתי לכם בכלל את כל הסיפור שלי ..

האם ו.. כאשר למרות שאני ממש לא חושב על זה כרגע ניפול מגיבוש של עוקץ דבר שיקרה רק אם יוציאו אותי משם על אלונקה תיהיה לי אפשרות בתור אחד שסיים גיבוש צנחנים בהצלחה להגיש טופס 55 (טופס העברה) בחזרה לצנחנים או שהשיבוץ הוא סופי ?..

בהצלחה לכל המתגייסים

"מי שלא ישאף להגיע לירח לא יגע באף כוכב"
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-09-2005, 22:35

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי drorkoren שמתחילה ב "עוקץ יחידת הכלבנים של צה"ל"

גיבוש לעוקץ נערך 4-5 ימים מיום הגיוס לכל מתגייסי החי"ר היעודי שרצו בכך
הגיבוש כולל מספר תחנות פיזיות וכאלה שידרשו מכם להפעיל קצת את הראש ,עבודת צוות , מנהיגות וכד..

מה שמייחד את הגיבוש הזה משאר הגיבושים הוא תחנה של כלבים שבו מקבלים כלב צריך לגרום לו לעשות מספר דברים לשבת, לקפוץ , לזחול לשים לו קולר וכד.. יש הרבה צ'ופרים נקניק ,גבינה וכדור שהכלב אוהב לנשוך התחנה הזאת נועדה בכדי לבדוק את הגישה של המועמד לכלבים וכן שאין לו רתיעה מהם..

בקשר לשאלה על הניסיון עם כלבים , לא חיב ניסיון קודם בכדי להתקבל ליחידה אבל כמו בכל מקום ניסיון יכול לתת יתרון
כושר גופני צריך ברמה טובה אבל בגדול לפי הניסיון שלי בגיבושים לא הכושר הוא זה שמכריע אם תסיים את הגיבוש או לא אלא אך ורק הראש שאומר לא לוותר ולהמשיך עד הסוף לכן לפי דעתי מוטיביציה גבוה ורצון לשרת ביחידה הרבה יותר חשובה מהכושר הפיזי.

לא ניתן לחתום ויתור במידה והתקבלת לצנחנים , סיימתי את הגיבוש של צנחנים בהצלחה אבל ידעתי שיש לי יעד אחר כרגע ורצון להגשים חלום ולהיות כלבן של "עוקץ" לכן "הפלתי" את עצמי בראיון שנערך אחרי הגיבוש ודיברתי רק על עוקץ ועל התחום שממנו אני בא והניסיון שלי עם כלבים

השאלה המקורית שלי היתה אם במידה ואני נופל מהגיבוש של עוקץ תיהיה באפשרותי לקבל בחזרה את האפשרות של צנחנים ע"י טופס העברה בתור אחד שסיים את הגיבוש של צנחנים בהצלחה ולא להמשיך ישר לאחד מן הגדודים בחי"ר היעודי.

בהצלחה לכל המתגייסים , קשה יש רק בלחם וגם אותו אני אוכל !!!
ישן 16-09-2005, 06:51

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי drorkoren שמתחילה ב "עוקץ יחידת הכלבנים של צה"ל"

תודה לכולם על התשובות

בגדול כניראה שהתשובה לשאלה שלי היא לא. לא ניתן לחזור לצנחנים במידה ונפלת מעוקץ במצב כזה כניראה שאתה משובץ לחי"ר יעודי ואת זה אני אומר לפי מספר פורומים שבהם השארתי שאלה דומה..

כניראה שלא הבנתם אותי נכון, בהודעה שלי פשוט דיברתי על ההרגשה שלי אחרי הגיבוש אין זה אומר שזה באמת מה שהיה , אני רק סיימתי את הגיבוש לפני שבועיים והתשובות עדיין לא הגיעו למרות שאני כניראה כבר יודע שלא התקבלתי לצנחנים כי ביקשתי עוקץ.

אני באמת מרגיש שהלך לי ממש טוב והרבה בזכות החבר'ה המדהימים שהיו איתי בגיבוש שפיצים אחד אחד צוות 5 גיבוש 31/8 תותחים!

אני ממשיך בהכנות לקראת הגיבוש הבא שיערך אחרי הגיוס , יש לי רצון מאוד גדול להתקבל ליחידה הזאת ואני לא רואה בכך שום דבר פסול.

שואף להגיע כמה שיותר רחוק כי " מי שלא ישאף להגיע לירח לא יגע באף כוכב"

בהצלחה לכל המתגייסים.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:01

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר