לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-09-2005, 09:37
  ace23 ace23 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
נשבר לי כבר משטויות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Dadi.n שמתחילה ב "פרוייקט אלעד"

עזוב אותך אנשים לא יודעים על מה הם מדברים.
אני שם לב שלא משנה על איזה חיל אתה שואל פה אתה מגלה שחי"ר יעודי זה חרא,מודיעין זה חרא,תותחנים זה חרא,הנדסה זה חרא, שריון זה חרא ואפילו חיל אוויר חרא, בקיצור כל הצבא חרא!!!

עזוב אותך אנשים מפגרים לא מבינים מהחיים שלהם וסתם אומרים שטויות. מנסים לשחק אותה מבינים אז הם מבלבלים את המח.
אני שאלתי על קורסים מסוימים במודיעין בפורום הזה ובאחרים וקיבלתי תשובות מחורבנות מאנשים שאפילו לא נמצאים במקומות האלה ורק מנסים לשחק אותה מבינים. אחרי ששאלתי אנשים שמשרתים בתפקידים האלה ואני מדבר על עשרות אנשים שאני מכיר טוב קיבלתי רק המלצות על התפקיד. במיוחד במודיעין מדובר על שטויות בעיקר בגלל שהתפקידים מסווגים ואף אחד לא יכול לפרט לך באמת.

אל תקשיב לאנשים האלה הם לא יודעים על מה הם מדברים . רוב ההודעות שלהם זה .. "שאלתי מישהו..." "שמעתי ש..." "אמרו לי..." . בקיצור אף אחד לא ממש יודע.תקשיב רק למי שאתה מכיר טוב ואתה סומך על מה שהוא אומר. רק ככה תוכל לקבל תשובה אמינה ואמיתית . אל תקשיב למועמדים למסלולים הם לא מבינים מהחיים שלהם!!!

נ.ב: החתימה על ירידה באחוזי שמיעה היא מיתוס מוכר וידוע בתפקידי האזנה במודיעין. כמו שאמרתי מיתוס, כלומר לא אמת. אתה לא חותם על כלום

נערך לאחרונה ע"י ace23 בתאריך 16-09-2005 בשעה 09:39.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-09-2005, 12:54
צלמית המשתמש של ronzehavi
  ronzehavi ronzehavi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.05.05
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ace23 שמתחילה ב "אתה מבלבל את המח"

אני מודע לעובדה שכל הנפצה טובה מתחילה ב-"שמעתי", "אמרו לי", "חבר של אחי אמר".. וגם לרוב אני נוטה שלא להאמין לדברים שמתחילים במשפט כזה, אבל- במקרה שלי באמת התמזל מזלי ופגשתי כמה אנשים שמשרתים שם והם סיפרו לי ממקור ראשון איך התפקיד.
יכול להיות שיש אנשים שלדעתם לשבת בחדר ממוזג עם אוזניות על האוזניים זה מעניין ומרתק, ובסך הכל שומעים מדי פעם דברים מעניינים אבל אותי באופן אישי זה ממש לא מושך.

ציטוט:

אחרי שתתגייס לצבא, יהיה לך סיווג ובאת אני אוכל לסמוך עליך אולי אז אבל רק אולי אני אקשיב לך עד אז תמכור מידע בגרוש לאנשים פתיים שמוכנים להקשיב לך.

תעשה טובה, תעבור קצת על ההודעות בפורום.. מי כותב את רוב התשובות? מלש"בים או אנשים שנמצאים בתפקיד המדובר בכל שאלה?
ובו תגיד לי משהו, אתה חייב להיות בתפקיד מסויים כדי לדעת מה עושים בו?
אתה יודע מה עושה לוחם בגדודים? אני בגדול יודע, ותנחש מה? אני לא בגדודים!
תחשוב גם אתה קצת אל כל מני מקומות בצבא ותראה שאתה לא חייב להיות שם כדי לדעת מה קורה שם.
שבת שלום.

ישן 16-09-2005, 14:53
  ace23 ace23 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
יש הבדל עצום
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ronzehavi שמתחילה ב "אני מודע לעובדה שכל הנפצה..."

אבל עצום בין לדעת על הגדודים לבין לדעת על מודיעין מהסיבה הפשוטה שרוב המידע המעניין ואף החשוב על מודיעין הינו מסווג בעוד שהמידע על הגדודים איננו כזה.

נכון שעבודת האזנה הינה עבודה שגרתית אך אני דיברתי עם עשרות אנשים ואני מדבר על עשרות שעושים או עשו את זה ואמרו לי דברים שונים לחלוטין.
אל תבין אותי לא נכון, אני לא אומר ללכת לשם ואני לא אומר לא ללכת לשם. אני לא מנסה לעשות למודיעין יחסי ציבור. אני רק אומר שלא צריך להקשיב לכל דבר שנאמר פה, ברוב המקרים המלשב"ים משוחדים עקב מורעלות או סתם סטיגמה שהדביק להם האח הגדול שלהם על תפקיד או חיל מסוים.
הרי כמו שידוע מה שבשביל האחד הוא חרא בשביל האחר הוא חלום ולכן כל הדיבור הזה סביב "תקשיב לי.." , "אני יודע", "אני אומר לך, "תשמע המלצה ממני" הוא שטותי ילדותי וחסר כל תכלית.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:13

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר