
16-09-2005, 02:03
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.08.03
הודעות: 198
|
|
אממ, אני לא מכיר אותך או את הבעיות הרפואיות שהביאו אותך לפרופיל 72, אבל רק שתדע - הצבא לא מוותר בקלות על החיילים שלו עם הפוטנציאל הקרבי. ז"א, שהם מנסים לעשות כמה שיותר, אבל שגם עם הבעיות שלך תגיע לפרופיל 72, אלא אם כן באמת יש לך בעיות שיחסמו בפניך חד משמעית את הפן הלוחם.
פואנטה? לא נראה לי יהיו לך הרבה סיכויים להוריד פרופיל מ-72, פי כמה וכמה אחרי שקיבלת שאלון העדפות והזמנות ומיונים \ קד"צים למיניהם.
דבר שני, אני לא יודע על התפקידים של חיילים בעלי פרופיל 64, כיוון שאני לא אחד כזה. אני כן יכול לעזור עם מה שאני יודע לגבי פרופיל 72, כי יש לי אחד כזה ועברתי בערך כל דבר שקשור לזה, החל מעתודה (שלא קשור לפרופיל, אך נקודת התחלה) ועד לקצין מיון.
דבר שלישי, משצ = משטרה צבאית. חייל לא אהוד במיוחד, בגלל הכמה אחוזים הבודדים שמשרתים שם בתור מחלקי דו"חות לחיילים.
אבל, כן יש להם הרבה תפקידים של לא לוחמים, כגון חוקרים, בלשים וכיוב'.
לנוחיותך, הנה הקישור לדף הבית שלהם, שבו מפורטים התפקידים:
האתר
מקווה שעזרתי.
_____________________________________
בברכה, אריה.
|