לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-09-2005, 13:34
  Noone33 Noone33 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.08.05
תראה ממה שהבנתי..
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי NROG שמתחילה ב "לי דחו ביום ..."

במקרה ושובצת למשטרה צבאית אין טעם לא להתפנות (וכן כרגע ה-26 הוא גם גיוס למ.צ - אבל לא בטוח שתגיע לשם..)
כן כן גם אני באותה בעייה כמו שלך..אומנם לא מתגייס ב-26...אבל גם כל"צ עם נתונים שמתאימים למ.צ..

עכשיו למה כן להתפנות? זה בגלל שחיל משטרה צבאית מסיבה מסויימת (מעניין למה?) הוא לא חיל מבוקש במיוחד..לכן מי ששובץ לשם ילך לשם כי אין לו מחליפים והצבא מאד מאד נוקשה בקטע של סירוב פינוי למשטרה צבאית. גם אם אתה בעל פרופיל 64 ואתה רוצה ויכול להיות גובניק, ושלחו אותך למ.צ ואתה מסרב פינוי - דבר ראשון מעצר בקום...סבבה זה לא קשה אם אתה חזק מנטלית..אבל בניגוד לשאר המקרים שבסופו של דבר אתה תקבל את מה שרצית..במקרה של מ.צ אתה תישלח לכלא לתקופה של עד 28 יום (בפועל בד"כ זה פחות..שבוע-שבועיים). אחרי שתצא מהכלא תקבל תאריך גיוס חדש אבל אל תחשוב שזה הסוף של הסיפור ושהצלחת להימנע...סביר להני שתקבל תאריך גיוס ששוב יוביל אותך למ.צ וכל הסיפור יחזור חלילה..
לאחר הפעם השנייה שתשב בכלא ותצא - אז אתה תהיה גובניק רגיל. וזאת במידה ולא שיחררו אותך על סעיף 21 בין השלבים השונים.

אז מה עושים בכל זאת?
מתגייסים, מתפנים, עוברים טירונות 02 מוארכת, ואז אחרי ששובצת הולכים יום יום לקב"ן - עד שמועברים לתפקיד אחר.

יום טוב
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-09-2005, 16:34
  סטינגר!! סטינגר!! אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
אל תקשיב לשטויות האלה
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Noone33 שמתחילה ב "תראה ממה שהבנתי.."

לא עולים על אוטובוס למקום שלא רוצים לעולם!!!!!אל תעשו תטעות הזו.....אל תיהיו צעירים..תבין משהו אחד....ברגע שעלית זהו..מעכשיו אם תשב בכלא זה כלא 6 כלא 4 או עצר של היחידה שלך זה כבר הרה יותר רציני מעכשיו אם תירצה לעבור זה טופס 55 וזה בלאגן...שאתה בבקום אתה לא חייב לאך אחד כלום אתה לא שייך לשום מקום...ומחבר שלי שעשה את זה בדמצבר שנה שעברה אני יכול לומר לך...שאחרי שבועיים בכלא אתה כבר לא שם אתה תיהיה ג'ובניק רגיל...ואין לך מה לפחד...אז מה??מה זה כלא??אל תדאג...זה עדיף על שלוש שנים שאחרי זה תצא על קבן 21 או שתתחיל לפצוע את עצמך בשביל גימלים או הרבה דברים שאני רואה כל יום

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:35

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר