לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-09-2005, 22:12
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 מנהל golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
כאבים בצד, לא מתאים לחיפושים...

קודם כל אני רוצה לפתוח בכך שאני יודע שהנושא נטחן, כביכול מכל הכיוונים, אבל המקרה הפרטני הזה לא התאים לשום דבר מהחיפושים ולכן רציתי את דעת/עזרת המומחים אם אפשר.

ובכן, היום ניגשתי למסלול ריצה של 2500 מטר בקירוב, אותו אני מכיר טוב מאוד, רק בשבוע שעבר רצתי בו 5 פעמים וכן בשבועות שלפני-כן, לאחר שלקחתי את שו"ש מנוחה כאמור התחלתי את הריצה של היום, הקצב היה דומה, אולי טיפה מוגבר ביחס לריצה האחרונה, סה"כ החצי הראשון של הריצה התנהל כשורה, לאחר כ-50% מהמסלול החלו לי כאבים קלים טיפה מעל המותניים בשני הצדדים, לאחר כ60% מהמסלול החל כאב קל, שגרתי אפילו בצד ימין אותו כאב הפך לאחר כ75% מהמסלול לכאב עצום ומבקע בצד ימין-באיזור הצלעות, בד"כ אני מעדיף במקרים של כאבים להמשיך את הריצה ע"ח הורדה בקצב, על-פני עצירה מוחלטת...אבל הכאב היה כ"כ חזק שפשוט לא יכולתי פיזית להמשיך, עצרתי, התכופפתי לחצי (כמו ששחקני כדורסל עושים בזמן מנוחה) למס' שניות, אח"כ המשכתי ללכת את שאר המסלול (הגעתי למסקנה שעדיף להחמיץ אימון אחד מאשר להסתכן בלהחמיץ רבים בעתיד ואולי אף גרוע מכך) בהתחלה עדיין כאב אבל אחרי 100-150 מטר הכל חזל"ש לגמרי...אבל כאמור העדפתי לסיים את המסלול בהליכה, גם ככה מה שנותר לא היה הרבה ולא היה מוסיף לאימון....

למישהו יש מושג מה קרה ולמה?
אני חוזר, זה מסלול שגרתי לגמרי מבחינתי לא עשיתי שום דבר חדש ומן הסתם לא חלה תפנית דרסטית באורח החיים שלי במהלך היומיים שלא רצתי....

עזרה תתקבל בברכה....

נערך לאחרונה ע"י golani_2 בתאריך 18-09-2005 בשעה 22:34.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-09-2005, 23:56
  Benighted Benighted אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.09.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Benighted
שמע אחי קרה לי היום בדיוק מה שקרה לך
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "כאבים בצד, לא מתאים לחיפושים..."

בד"כ אני רץ פעמיים שלוש בשבוע מסלול של 7 ק"מ, אני עושה את זה כבר הרבה זמן הכושר שלי סבבה
פתאום היום, בדרך לאימון (הייתי קרוב לאיחור אז רצתי קצת), סתם ככה out of the blue תפסו אותי כאבים בצדדים אחרי ממש חצי דקה של ריצה. מה להגיד, לא יכלתי לרוץ את הדרך לשם, אבל אח"כ זה כבר עבר והתאמנתי כרגיל.
מה היה שונה היום הזה? ישנתי פחות מבד"כ, ונראה לי שגם אכלתי פחות. תבדוק אם זה קרה גם לך.
בזמן האימון לא הרגשתי את זה, כנראה הטריק הוא פשוט לא לחשוב על זה. בטח מופיע פעם ב- ועובר.
עוד משהו, שזה הרבה יותר מעשי ופרקטי, שעזר לי להיפטר מהכאבים (כשהלכתי אחרי הריצה) - נשימות נכונות. להכניס מהאף, להוציא מהפה, נשימות עמוקות, נורא עוזר. אתה גם תרגיש שבזמן השאיפה לא כואב לך (ממש גורם לך לרצות להיות מסוגל לשאוף כל הזמן, אבל מה לעשות זה קצת בעייתי).

בכל אופן אחשלי, תמשיך עם האימונים כל הכבוד שאתה מתאמן ונכנס לכושר ואם מדי פעם קשה אז לא נורא, בטוח יש לזה סיבה הגיונית ואלא אם זה משהו רציני - זה יעבור עד הריצה הבאה.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:40

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר