לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-09-2005, 05:03
צלמית המשתמש של צ'אבי
  צ'אבי צ'אבי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.09.05
מבקש עזרה בקשר לגיוס

אני אספר קצת על עצמי כדי שתהיה לכם תמונה בראש.
אני בן 18, ממוצא רוסי, גר בראשון לציון.
יש לי תאריך גיוס, שהגיע אלי לפני כשבוע, התאריך הוא אוקטובר 15 2006.
למדתי בבית ספר פרטי, יש לי בגרות צרפתית, מה שנקראת באירופה "באקאלוריה" שנותנת לי זכות רבה כדי ללמוד באירופה, שם הלימודים חינמיים. כמובן אני כאזרח יהודי חייב לעזור לארץ שאני אוהב, וגר בה כבר 10 שנים עם שירות צבאי. הבעיה היחידה היא שבגלל הפרופיל הנמוך שלי (60) אני לא יוכל למצא לגמרי את הפוטנציאל שתמון בשירות צבאי וכנראה אמצא את עצמי כג'ובניק 3 שנים.
אני מדבר חופשי 5 שפות ביניהם צרפתית, אנגלית, עברית, רוסית וספרדית, ואני מאוד מאוד רוצה ללמוד בחול, ובעיקר בצרפת. כרגע אני עובד וחוסך כסף. הבעיה היא שאם אחליט לעזוב את ארץ ישראל וללמוד בחול, לא אוכל לחזור אל משפחתי ואל חבריי, בגלל התחמקות משירות צבאי.
אז אני ניצב בפדרדוקס מאוד מאוד גדול, מצד אחד אני לא אבזבז 3 שנים סתם בהם אני אשכח את רוב מה שלמדתי, ואצתרך להשלים הרבה. מצד שני אני לא אוכל לחזור לארץ.
בבקשה תעזרו לי להחליט, תעייצו לי כי אני בקופלקס מאוד מאוד קשה.
תודה מראש

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-09-2005, 07:28
צלמית המשתמש של AlienwareIL
  AlienwareIL AlienwareIL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'אבי שמתחילה ב "מבקש עזרה בקשר לגיוס"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי צ'אבי
אני אספר קצת על עצמי כדי שתהיה לכם תמונה בראש.
אני בן 18, ממוצא רוסי, גר בראשון לציון.
יש לי תאריך גיוס, שהגיע אלי לפני כשבוע, התאריך הוא אוקטובר 15 2006.
למדתי בבית ספר פרטי, יש לי בגרות צרפתית, מה שנקראת באירופה "באקאלוריה" שנותנת לי זכות רבה כדי ללמוד באירופה, שם הלימודים חינמיים. כמובן אני כאזרח יהודי חייב לעזור לארץ שאני אוהב, וגר בה כבר 10 שנים עם שירות צבאי. הבעיה היחידה היא שבגלל הפרופיל הנמוך שלי (60) אני לא יוכל למצא לגמרי את הפוטנציאל שתמון בשירות צבאי וכנראה אמצא את עצמי כג'ובניק 3 שנים.
אני מדבר חופשי 5 שפות ביניהם צרפתית, אנגלית, עברית, רוסית וספרדית, ואני מאוד מאוד רוצה ללמוד בחול, ובעיקר בצרפת. כרגע אני עובד וחוסך כסף. הבעיה היא שאם אחליט לעזוב את ארץ ישראל וללמוד בחול, לא אוכל לחזור אל משפחתי ואל חבריי, בגלל התחמקות משירות צבאי.
אז אני ניצב בפדרדוקס מאוד מאוד גדול, מצד אחד אני לא אבזבז 3 שנים סתם בהם אני אשכח את רוב מה שלמדתי, ואצתרך להשלים הרבה. מצד שני אני לא אוכל לחזור לארץ.
בבקשה תעזרו לי להחליט, תעייצו לי כי אני בקופלקס מאוד מאוד קשה.
תודה מראש

לדעתי, לדעתי לפחות.. (אני מורעל ככה שאני לא באותו ראש שלך בכלל) תעשה את השלוש שנים, מקסימום תקצר את השירות לשנה וחצי-שנתיים, אפשר להוציא בכיף.. ואחרי זה ישר תלך.
בינתיים אמרת שאתה ג'ובניק לא? תוכל לעבוד במקביל לצבא ולחסוך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:31

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר