לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-09-2005, 23:10
  scooter_man scooter_man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.09.05
המשך לדיון
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי האור מציון!! שמתחילה ב "אני מדבר על אופי"

ברור שיש תכונות שדומות,אבל לרוב היחס להם זוכים נפילי טיס הוא רק לאחר כברת דרך מסוימת,נגיד אם נפלת לאחר חודש או משהו תזכה לריאיון מגלן וכדומה,אבל בכלל לא בטוח שתזכה ליתרון בגיבוש מטכ"ל/שלדג,הם מחפשים דברים שונים לגמרי,עוברי גיבוש טיס הם הרבה יותר אינדיבידואלים, מסתדרים לבד,רציניים,לא פגיעים,ועוד כל מיני... מטכ"ל/שלדג מחפשים הרבה יותר עבודת צוות ושיתוף פעולה,כח רצון וכו'... מטכ"ל ושלדג אוהבים נפילי טיס רק לאחר חצי שנה ויותר,אז הם כבר עוברים הכשרה פיזית,ניווטים,מסלול קשה וארוך,בבטחון מלא אני אומר לכם שאחרי 7 חודשים,אנשי גף א' בטיס יכולים לקבל רק ריאיון למטכ"ל(לפעמים למרות שיש גיבוש באותו זמן),וזה אומר משהו... אבל לפני זה,אין העדפה לנפילי טיס...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-09-2005, 09:41
  פין פציל פין פציל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.08.05
הסיבה פשוטה מאוד
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bbking7777 שמתחילה ב "נפיל טיס"

הייתי חייב להתערב באשכול הזה פשוט כי אתם לא בכיוון.

קורס הטיס,מבחינת סדר העדיפויות של הצבא,נמצא בראש הפירמידה,ואת זה כולכם מכירים כבר.
המשמעות,המון מלש"בים עם נתונים מעולים (הן קב"א והם פיזיים) שהיו מתקבלים בתהליך מיון לאחת משלוש היחידות המדוברות(מטכ"ל שייטת ושלדג) לא עשו אותו משום שהם היו במיון לקורס טיס.
זו הסיבה שכל המאותרים נמצאים בגף א' ו -ב',טסים בשבועיים הראשונים ומייד מנופים על רמת טיסה ומספיקים להגיע לגיבושים.
בעצם,אותם נפילי טיס,עם נתונים מעולים,מתחילים את הגיבושים הנ"ל מאותה רמה כמו שאר המלש"בים,כשהיתרון היחיד שלהם על אחרים הוא שהם פחות בשוק (ומבינים בפירוק נשק והכי חשוב-בשיפצורים).
תראו,אני התחלתי את הצבא שלי במטכ"ל,עפתי אחרי כמעט שנה.
בגיבוש שלי היו איתי בצוות(יש הרי 2 צוותים) בממוצע 4 נפילי טיס.רמת השיפצור שלהם הייתה מדהימה בהשוואה ליכולת העלובה שאני הצגתי...

תראו זה כל ההבדל.ת נציגי היחידות שבוחנים את המלש"בים ומחפשים לקחת את הטובים ביותר מבין מאות הניגשים,זה לא מעניין השורה בגיליון השלישותי שרשום-"קורס טיס",נו באמת...
מחפשים את מי שטוב ומתאים לאופי ודרישות היחידה!!!
הסיבה היחידה שאחוז המתקבלים גבוה מבין נפילי הטיס,היא מה שפירטתי למעלה ולא מעבר לזה.

בהצלחה!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:42

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר