28-09-2005, 12:30
|
|
|
|
חבר מתאריך: 20.12.04
|
|
|
ירפ"א ב' - פסיכולוג
היי,
לפני יומיים היה לי ירפ"א ב' ונפלתי בשיחה עם הפסיכולוג.
הכל הלך לי בסדר חוץ מעניין אחד, הוא קיבל את הרושם שאיכשהו אני טראבלמייקר וזה פשוט לא נכון.
ואני ממש בטוח שבגלל זה לא עברתי אותו. כל שאר הראיון הלך לי בסדר גמור ולא סתרתי את עצמי בשום אופן במקביל למה שרשמתי בירפ"א א'. מה שהיה לי מוזר זה שהוא לא שאל שאלות כמו: מהן תכונות של טייס קרב, מהן התכונות הטובות ורעות שלך, למה לדעתך אתה יכול להיות טייס, למה אתה חושב שתצליח בקורס? כל אלה הוא לא שאל! הוא שאל אותי שאלות כמו האם אני בכושר גופני, מה אני חושב על ההתנתקות וכל מיני שאלות כאלה, וממש לא הבנתי לאן הוא חותר איתן, למרות שאני חייב להודות שחששתי מהשאלות שהוא בסוף לא שאל (מה שרשמתי מקודם).
בקיצור, לא עברתי אותו, ואני בטוח, תיקון טעות, אני יודע (!!) שלא הייתי אני באותו יום ואף הוצגתי באור שלילי ולא עשיתי את הראיון עד הצד הטוב ביותר.
האם אתם ממליצים לי לשלוח ערעור? האם יש מצב שיקבלו את הערעור? אחד שהיה איתי לפני יומיים שם אמר שחבר שלו שלח ערעור על הראיון אישי, קיבל עוד הזדמנות והיום הוא בקורס. הסיבה היחידה שבגללה אני רוצה לשלוח ערעור היא כי אני בטוח שלא הייתי אני באותו בוקר ולא עשיתי את המ שהייתי צריך לעשות כמו שאני באמת יודע, לפיכך אני לא אהיה שלם עם עצמי עד שאבוא לידי ביטוי בצורה הכי טובה שאני יכול, וע"י כך אני צריך שיקבלו את הערעור שלי.
אתם חושבים שזה שווה את המאמץ והטרחה ?