02-10-2005, 23:11
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.09.05
|
|
|
ממש לא צודק !
אל אבל אני חוזר אל תחתמו על תרומת איברים !!
אומנם זה נשמע דבר נאצל ונכבד, אבל לכל מטבע יש שני צדדים ואף פעם לא מספרים את הצד השני.
תרומת איברים נעשת כשאנשים הם במצב תרדמת\מוות קליני, ככה שהגוף עדיין חי. זה מצב שאפשר לצאת ממנו ! התרומה לא נעשת כשאתם מתים ! זה לא מועיל לאף אחד כי אחרי שאתם מתים חמצן לא מגיע לתאים שלכם בגוף והרעלים מצטברים והגוף שלכם כולו מת (אלא אם כן המוות היה בבית חולים שם אפשר ישר להקפיא את האיברים)
אני נהייתי מאוד נגד זה מאז שעובדת אצל אמא שלי הייתה בתאונה ונכנסה לתרדמת. מכיוון שהיא פיליפינית ואין לה קרובי משפחה בארץ, אמא שלי נהייתה אחראית עליה. הרופאים כל הזמן דחפו ודרשו מאמא שלי לחתום על תרומת איברים על העובדת הזאת, ואמרו לאמא שלי שאין לה סיכוי לצאת מהתרדמת ושהיא לעולם לא תקום וחבל סתם לבזבז ככה איברים שלא תורמים לאף אחד. זה היה בערך חודש-חודשיים ואמא שלי ממש כבר בכתה מרוב תסכול בגלל הרופאים שכל הזמן לחצו.
ואחרי חודש-חודשיים, העובדת יצאה מהתרדמת, אומנם לקח לה כמה חודשים לחזור לתפקוד מלא של כל השרירים ושהזכרון שלה יחזור אליה, אבל היא יצאה לבסוף מהתרדמת ונרפאה 100 אחוז ! עוד יש במשרד עבודה של אמא שלי כמה וכמה כרטיסי ברכה מהעובדת הזאת, שחזרה לפיליפינים אחרי זה, תלויים על הקיר של המשרד, שם היא מצולמת עם הילדים ובעלה, וכותבת תודה על זה שאמא שלי לא ויתרה על החיים שלה..
והיא לא נס רפואי.. היא עוד בנאדם שנכנס לתרדמת ויצאה ממנו, וזה לא כזה נדיר.
חשוב מאוד שתדעו שמנסים לקחת איברים בכל זמן אפשרי, והם לא לוקחים ממי שמת רק ממי שהגוף שלו עוד חי. והם מקבלים לא מעט כסף על כל השתלה. ואם תחתמו על כרטיס תרומת איברים הם יכולים לקחת אותו ישר בלי לשאול את המשפחה או אף אחד אחר.
חבל לי מאוד גם על הילדה הקטנה, אבל יש הבדל בין זה לבין להקריב את החיים שלי בשביל מישהי שאני לא מכיר והבעיה שלה לא נגרמה על ידי, זאת האמת העצובה, האינסטינקט הכי בסיסי זה לשרוד. וכל מי שאומר שהוא כן יעשה את זה, משקר בלי בושה.
|