לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה לתשומת לבכם: אתר פרש, בעליו ומנהליו, לא יישאו בכל אחריות בין במפורש ובין מכללא ולא יהיו אחראים, בשום צורה לכל נזק ישיר או עקיף, מכל סוג שהוא, שייגרם למשתמש ו\או לצד שלישי כלשהו בשל שימוש בלוחות הקניה/המכירה/החלפה באתר! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > לוחות > לוח מכירה ומסירה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-10-2005, 10:52
  yogi_o2 yogi_o2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.02.05
למכירה פלאפון t630 של סוני אריקסון

הוא אצלי פחות מחצי שנה אבל אני חייל אזזז הוא קצת שרוט ויש לו בעייה עם כפתור אחד של החזור שבטח יעלה 2 שקל תיקון ויש לו עוד בעייה שהוא מכוון למצב אוזנייה ולכן אני מדבר איתו רק באוזנייה כי אני צריך ללכת לחברה שיסדרו את זה ואין לי יותר מדיי זמן כי עד שיחזירו לי אותו אני אחזור לצבא ולא בא לי להתקע בלי פלאפון. בקיצור פלאפון חמוד מאד ובגלל שיש לו את כל הבעיות האלו אזזז אני גמיש במחיר.... דרך אגב הוא לא גנוב ויש קבלות ואולי גם אחריות.

הצעות בפרטי. אבל מהר לפני שאני אתן אותו בטור תרייד אין לחברה ואזזז אני אקבל על את ה360 שקל של החברה והוא שווה הרבה יותר כי יש לו הכל אפילו מצלמה מעולה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-10-2005, 03:10
  yogi_o2 yogi_o2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.02.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yogi_o2 שמתחילה ב "למכירה פלאפון t630 של סוני אריקסון"

נתחיל מזה שתשמור על הפה שלך!!! אין לי כוח להיכנס לויכוח עם ילדים אזז אל תתערב בעיסקה במיוחד שהיא לא נכונה הפלאפון שלי שווה 700 שקל לפי מה שראיתי שמוערים אותו וגם טיפלתי בבעייה של ההגדרה של האוזנייה בקיצור יש לו רק בעייה של כפתור אחד שלא עובד הוא פועל מצויין והוא פלאפון מצויין אזז תאמין לי שלטפל בכפתור לא יעלה יותר מ50 שקל!!! ככה שאני דורש עליו יותר מ400 זאת נשמעת לי עיסקה מצויינת אם לא מתאים לך או למישהו אחר שיהיה לו חג שמח ושנה טובה מה אני אגיד לך אני לא מכריח אף אחד לקנות אותו ואני מוסיף כי אני מתחייב שהכל פועל בו חוץ מהכפתור ועוד אתה מקבל תוס]ת של אוזנייה ששווה 90 שקל בערך +מטען.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:15

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר