לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-10-2005, 22:14
  flash70 flash70 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.04
אני מתחיל לחשוב שאתה צודק והבעיה היא לא נקודתית
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Elendyl שמתחילה ב "ראוטרים עלא פנים"

הנה העדכון:
דיברתי עם היבואן (פיקוק מחשבים), ואמרו לי לבוא אליהם ולהחליף.
בפעם הראשונה החליפו לי אותו ב AR-7024WG חדש בקופסה. הייתי מאוד מרוצה שהחליפו לי לדגם יותר מתקדם עד שהגעתי הביתה וגיליתי ש EDIMAX אומנם התקדמו בדגם אבל הורידו ממנו לא מעט תכונות (ניתן לבצע forward רק ל 20 פורטים סה"כ, לא ניתן ליצור Access List למשתמשי wireless, תפריט מכוער בצבע כחול על רקע שחור שאי אפשר לראות בו כלום ועוד ועוד).

בפעם השניה ביקשתי שיחליפו לי לדגם שהיה לי (AR-6024WG). קיבלתי אחד כזה וכשהגעתי הביתה הסתבר שהוא סובל בדיוק מאותה בעיה כמו הראשון ונתקע באתחול.

בפעם השלישית כבר ישבתי יחד עם הטכנאי שלהם על נתב אחר מאותו דגם וביצענו כמה אתחולים כדי לוודא שהוא תקין לפי שאני לוקח. כשבאתי הביתה והתחלתי להגדיר אותו הוא עבר כמה אתחולים בלי בעיה אבל אחרי כמה שעות של עבודה זה התחיל לקרות גם לו.

יש לי תחושה שזה קשור להתחממות של המכשיר (והוא מתחמם בלי עין הרע...) בגלל זה שאלתי כאן ובפורומים אחרים כדי לראות אם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזאת.
מה שמשגע אותי זה שהם טוענים שהם לא מכירים את הבעיה הזאת, והנה כבר מצאתי שלושה אנשים (יש עוד מישהו שכתב ביקורת בזאפ) וחמישה מכשירים שזה קורה להם...

בקיצור, פיקוק אולי משתדלים ונותנים שירות טוב, אבל נראה לי שהמוצרים של EDIMAX פשוט לא שווים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-10-2005, 17:31
צלמית המשתמש של JohnDow
  JohnDow JohnDow אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.06.04
מנקודת המבט שלי...
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי flash70 שמתחילה ב "אני מתחיל לחשוב שאתה צודק והבעיה היא לא נקודתית"

אפשר לראות כי היבואן ממש בסדר, ומציע לך אלטרנטיבות - שאתה יכול כמובן לסרב להן.
עליך להבין כי כלל המוצרים מהסוג הזה, יש להם כל מיני בעיות כאלו ואחרות בעומסים שונים, וכמו כל מוצר, כדאי לנסות לברר זאת לפני הרכישה.

על מנת שנוכל להבין קצת יותר, כדאי שתוסיף בתגובה את הציוד שאתה מחבר לראוטר, ואיזה היקף שימוש נעשה בו (אם נגיד, אתה מפעיל EMULE על 2 מחשבים, כשאחד מהם אלחוטי זה מאוד שונה ממצב שבו 5 מחשבים פשוט גולשים ב-YNET).

דבר נוסף, שכדאי להפנים, וזה נאמר בהקשר של מוצר חלופי - יש מוצרים שהתמיכה שלהם תהיה טובה יותר. זה בדרך כלל קשור לאופי המוצר -וככל שהוא נפוץ יותר - כך התמיכה בו, שוב, לרוב, תהיה טובה יותר.
קח לדוגמא את DLINK ואת LINKSYS - שהייתרון הגדול במוצרים שלהם הוא לא רק חומרה שהיא לרוב טובה יותר משל מוצרים נחותים יחסית (כן, EDIMAX הוא כזה, ביחד עם TRIDENT ודומיהם) אלא גם התיקונים, ויש כאלו - פשוט מבוצעים בתדירות הרבה יותר גבוהה, ולכן רוב הסיכויים שאם נתקלת בבעיה שהיא כנראה BUG, תמצא במוצרים אלו את ה- FIRMWARE בתוך זמן קצר יחסית.

נ.ב.,
אם יש לך מודם ADSL שמתחבר לכ. רשת - עדיף פשוט שתקנה ראוטר שמתחבר למודם (GATEWAY בפי העם) וכך תוכל לקנות מוצר טוב יותר בפחות כסף - כי תוספת המודם מייקרת את העסק ללא צורך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:42

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר