לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-10-2005, 16:52
  end__game end__game אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.05
למה להמליץ על P&S שאדם רוצה DSLR?
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי VuV שמתחילה ב "מה התקציב? אם אתה מוגבל אז..."

גם אני באותה דילמה כנראה שבימים או מקסימום עד סוף החודש אני רוכש DSLR.
הייתי נעול על הניקון בגלל שהיא החדשה יותר מגוון עדשות. עדשת קיט סבירה ולא כמו של קנון שהיא גרועה. מה מרתיע אותי בשם ניקון הוא ריבוי התקלות בניקון 70 שיכול להשליך גם על ה50.
אז קצת ירד לי מהניקון ואני שוב בדילמה. את הקנון אני לא כול כך רוצה היא יקרה בכמעט 1000 שקל ועדשת הקיט שלה על הפנים. האולימפוס נראת לי גם אופציה לא רעה אבל מבחר העזרים בשבילה די מוגבל בארץ. מה שכן נשארה המינולטה 5D שעדיין לא הגיע לארץ - והייתי מעוניין לדעת אליה פרטים.
לפי אתרים בחול היא מצלמה מעולה ובאה עם עדשת קיט סבירה נדמה לי 18-70 3.5-4.5 .
ואני לא מבין את הממליצים לאנשים שמחפשים DSLR לרכוש מצלמות של סבוניה(ביטוי שנתקלתי בפרומים של D-SPOT) הבן אדם רוצה DSLR ובאין תקציב הוא רוכש אותה עם הקיט ולאט לאט מוסיף חלקים. למה לרכוש סבוניה יקרה ולאחר מספר חודשים שאדם רוצה DSLR הוא מגלה שהוא זרק כמה אלפי שקלים על כלום. ובכלל לכותב האשקול תקרא המון בפורמים של D-SPOT אתר מעולה.
http:///www.d-spot.co.il

מצטער שיצא ארוך - אבל פשוט מרגיז אותי שאנשים נותנים עצת אחיטופל.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-10-2005, 16:54

למה להמליץ על P&S שאדם רוצה DSLR?
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי VuV שמתחילה ב "מה התקציב? אם אתה מוגבל אז..."

הייתי נעול על הניקון בגלל שהיא החדשה יותר מגוון עדשות. עדשת קיט סבירה ולא כמו של קנון שהיא גרועה. מה מרתיע אותי בשם ניקון הוא ריבוי התקלות בניקון 70 שיכול להשליך גם על ה50.
אז קצת ירד לי מהניקון ואני שוב בדילמה. את הקנון אני לא כול כך רוצה היא יקרה בכמעט 1000 שקל ועדשת הקיט שלה על הפנים. האולימפוס נראת לי גם אופציה לא רעה אבל מבחר העזרים בשבילה די מוגבל בארץ. מה שכן נשארה המינולטה 5D שעדיין לא הגיע לארץ - והייתי מעוניין לדעת אליה פרטים.
ואני לא מבין את הממליצים לאנשים שמחפשים DSLR לרכוש מצלמות של סבוניה(ביטוי שנתקלתי בפרומים של D-SPOT) הבן אדם רוצה DSLR ובאין תקציב הוא רוכש אותה עם הקיט ולאט לאט מוסיף חלקים. למה לרכוש סבוניה יקרה ולאחר מספר חודשים שאדם רוצה DSLR הוא מגלה שהוא זרק כמה אלפי שקלים על כלום. ובכלל לכותב האשקול תקרא המון בפורמים של D-SPOT אתר מעולה.
http://www.d-spot.co.il

ישן 05-10-2005, 17:26
  idanst idanst אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.12.04
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "למה להמליץ על P&S שאדם רוצה DSLR?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי end__game
http://www.d-spot.co.il

מה בדיוק מוגבל? כל מה שאפשר להשיג בחו"ל אפשר גם בארץ.

ישן 05-10-2005, 19:31

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי idanst שמתחילה ב "[QUOTE=end__game]גם אני באותה..."

בעיקר חסר עדשות. במחיר סביר. אני מעדיך עדשה שתכסה 70-300 בקרופ פקטור של ניקון 105-450
ושל קנון 112-480. ןאולמפוס יש רק עד 300. וכן יש עכשיו ביקורת על הק500 שעם כבר אולמפוס אז את ה500. מה שטוב באולימפוס על שאר המצלמות זה המנקה חיישן. שהבנתי שדי מיגיע לרוץ למעבדה כול זמן שחיישן מתלכלך. על ה300 אולימפוס אני לא אלך בכול אופ הייתי מעדיף את ה500.
וזה משאיר אותי לפי המבחר שיש בארץ עם הניקון 50 או קנון שיקרה ממנה בכמעט 1000 שקל ומקבלים עדשת קיט זבל. השאלה איך האמינות של הניקון 50D. אולי אני ארכוש וואכתוב את התרשמותי ממנה.
לפחות השירות של הדר טוב עד טוב מאוד כך לפחות הבנתי. כרגע התקציב שלי 5200 שקל שזה
4885 המצלמה פלוס עדשת הקיט 18-55 וזיכרון בגודל 512 וחברה לא סגור אבל זה יהיה sundisk או lexer. ובעוד כמה חודשים ארכוש את הסיגמה 70-300 (105-450) ובעתיד היות רחוק את הניקון 50 1.8
75 1.8. בשביל המצלצות של ציוד אני מעדיף שמי שמתשמש בציוד יתן חוות דעת או אני מעדיף למצוע נתונים לבד.(מלחמת קנון וניקון פשוט .
ישן 05-10-2005, 21:04
  idanst idanst אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.12.04
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "בעיקר חסר עדשות. במחיר סביר...."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי end__game
בעיקר חסר עדשות. במחיר סביר. אני מעדיך עדשה שתכסה 70-300 בקרופ פקטור של ניקון 105-450
ושל קנון 112-480. ןאולמפוס יש רק עד 300. וכן יש עכשיו ביקורת על הק500 שעם כבר אולמפוס אז את ה500. מה שטוב באולימפוס על שאר המצלמות זה המנקה חיישן. שהבנתי שדי מיגיע לרוץ למעבדה כול זמן שחיישן מתלכלך. על ה300 אולימפוס אני לא אלך בכול אופ הייתי מעדיף את ה500.
וזה משאיר אותי לפי המבחר שיש בארץ עם הניקון 50 או קנון שיקרה ממנה בכמעט 1000 שקל ומקבלים עדשת קיט זבל. השאלה איך האמינות של הניקון 50D. אולי אני ארכוש וואכתוב את התרשמותי ממנה.
לפחות השירות של הדר טוב עד טוב מאוד כך לפחות הבנתי. כרגע התקציב שלי 5200 שקל שזה
4885 המצלמה פלוס עדשת הקיט 18-55 וזיכרון בגודל 512 וחברה לא סגור אבל זה יהיה sundisk או lexer. ובעוד כמה חודשים ארכוש את הסיגמה 70-300 (105-450) ובעתיד היות רחוק את הניקון 50 1.8
75 1.8. בשביל המצלצות של ציוד אני מעדיף שמי שמתשמש בציוד יתן חוות דעת או אני מעדיף למצוע נתונים לבד.(מלחמת קנון וניקון פשוט .

יש לאולימפוס עדשה שאחרי קרופ פקטור מכסה את ה100-400 רק שהיא יקרה יותר מה70-300 אבל אין מה להשוות באיכויות.
חוץ מזה בקשר להעדפה של הE500 על E300, אני לא חושב שזה מוצדק, היתרון הבולט של הE500 הוא הצג הגדול אבל לE300 יש עינית טובה יותר שזה לדעתי חשוב יותר.

חוץ מזה אני חושב שהמצלמות של אולימפוס לא רק עדיפות על הD50 וה350D בגלל המנקה חיישן אלא גם בגלל איכות הבנייה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:50

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר