לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-10-2005, 00:22
  Soldier Soldier אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.08.02
למרות שהאשכול סטה מנושאו לחלוטין...אני אענה לך.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי mauserman שמתחילה ב "אחי אם אתה רק יכול לעזור לי רגע..."

בתחילת י"א התמאמנתי בעמית לכושר משהו כמו חצי שנה עד שפרשתי...
האימון בעמית חיזקו אצלי את הקטע המנטאלי ולא יותר מזה... => הכרתי את היוכלות שלי והפנמתי את הגישה של ה"כל בראש".
לאחר שפרשתי , המשכתי להתאמן בכחות עצמי.
הייתי מתאמן פעמיים-שלושה בשבוע = > האימונים כללו ריצה של משהו כמו 2-3 ק"מ עם עליות וירידות ומידי פעם גם בים (הכי טוב).
בסוף כל אימונים הייתי עושה סט מסוים של תרגילי כוח ולאחר מכן שחרור קצר וזהו.
משהו כמו חודש לפני הגיבוש העליתי את מרחק הריצה למשהו כמו 4-5 ק"מ... .

כמו שאתה בטח כבר יודע , לא משנה עד כמה תיהיה מוכן פיזית , הגיבוש ישבור אותך בשלב מסוים.. ובשלב הזה בדיוק תצטרך להפעיל את הראש שלך והלהגיד לעצמך שאתה מסוגל ושאתה רוצה!!!.
תזכור : "הכאב הוא זמני , התהילה היא נצחית" = > קח את המשפט הזה איתך לגיבוש.. (כתוב לך אותו איפשהו... כי יש לך עוד לא מעט זמן לגיבוש).

בהצלחה גבר!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-10-2005, 22:01
  אלירן ב אלירן ב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.01.05
תראה...
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי mauserman שמתחילה ב "אחי בתור אחד שעבר..."

הדבר הכי חשוב בגיבוש זה המסעות. אני מציע לך פשוט לרוץ פעם ביומיים מרחק של כ 8 קילומטר בלי משקל בלי כלום ועדיף על דרך עפר ( אם יש אפשרות על חול אז הכי טוב... ). אם עוד לא התחלת להתאמן בכלל אז יש מצב שלא תצליח בכלל לרוץ את ה 8 קילומטר... אבל אין מה לדאוג בריצות ארוכות משתפרים ממש ממש מהר... באימנוים הראשונים אתה תוריד לפחות איזה 2 דקות מהזמן שלך בכל פעם שתרוץ עד שתגיע לזמן מסויים שתתקשה לרדת ממנו משמעותית... זמן טוב מאוד ל 8 קילומטר נע בין 31-35 דקות..
אני אישית חושב ששחייה תיהיה הרבה יותר אפקטיבית מאשר ספרינטים, אך אם תוכל גם לשחות גם לרוץ ריצות ארוכות וגם להתאמן על ספרינטים אז מצויין... אם אין לך זמן לכל זה אז אני מציע לך שיום אחד תרוץ ריצה ארוכה ויום אחד שחייה למשך כ 45 ד' עד שעה. אני באמת לא חושב אתה צריך יותר מזה... השחייה תפתח לך מאוד את הסיבולת, את הכושר שלך בכל התחומים , וכמובן תעזור לך המון במבדקי מים שיש בגיבוש.
אני גם מציע לך לעשות לפני הגיבוש מסע של 16 ק"מ בריצה קלה עם הפסקה אחת של לא יותר מדקה כדי לשתות ( סתם המלצה )... זה גם ישפר תכושר שלך ויותר חשוב יתן לך בטחון עצמי שתיהיה בטוח בעצמך שתוכל לעשות תמסע 16 בגיבוש... זה מאוד יעזור אני חושב...
בקשר לאימוני כוח ששאלת עליהם - כעקרון איך צורך לעשות אימוני כוח מיוחדים ספציפית לגיבוש....
שיהיה לך המון בהצלחה ! מקווה שעזרתי קצת.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:26

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר