05-10-2005, 16:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 05.10.05
|
|
|
בעיה עם הפרופיל (72)
אז ככה:
קבעו לי פרופיל 72 על בעיות ברכיים בלבד לפני כשלושה חודשים בערך (באותו זמן הייתי אמור להתגייס ב21.11).
לפני כמה שבועות דחו לי את הגיוס למרץ 06.
קבעו לי את הפרופיל 72 לאחר שהייתי אצל אורטופד צבאי ובאתי אליו עם רישומים של האורטופד שלי שהייתי אצלו מספר פעמים על בעיות הברכיים שלי ואף עם המלצה לניתוח ונרשם במפורש ע"י האורטופד להמנע ממאמצים פיזיים ודרושה התאמת פרופיל.
הבעיה היא שבאמת אני לא מסוגל לשרת בקרבי, קשה לי להסתדר ביומיום עם הליכה מרובה (שלא נדבר על ריצה וסחיבת דברים), בתיכון שוחררתי משיעורי ובחינת בגרות בספורט ואני חובש ברכית מיוחדת כדי שאני אוכל להסתדר יותר טוב ביומיום.
כשהבנתי שנקבע לי פרופיל 72 ושלחו לי מנילה לתותחנים, נ"מ ושריון, היה לי ברור שאני לא מתאים לשם ואם הם ישלחו אותי לקרבי מצבי רק יוחמר למרות שבפירוש נרשמם ע"י האורטופד למנע ממאמצים פיזיים ושאני זקוק לניתוח אם אני ארצה לעסוק בפעילות גופנית.
בשביל זה הלכתי לאורטופד נוסף, כדי שיתן חוות דעת, עשיתי בדיקות וצילומים נוספים ונמצאו ממצאים חדשים שמעידים על חומרת הבעיה יותר מאשר בפעם הקודמת וגם על ידו נרשם בפירוש להמנע ממאמצים פיזיים והוא רשם אפילו שאסור לי לכופף את הברך.
שלחתי להם את הממצאים האלו וגם לאחר שהם קיבלו אותם לא זומנתי לרופא או ועדה וקבעו לי שלא משנים את הפרופיל שלי.
הגעתי למצב עכשיו שאני לא יודע כבר מה אפשר לעשות כי באמת שאני לא מסוגל ליהיות בקרבי עם הברכיים שלי והם לא מתייחסים לזה.
אני לא יודע כבר למי לפנות ואיך לגרום להם להבין שהבעיה שלי חמורה ושאני לא כשיר לקרבי, והם אפילו לא זימנו אותי לרופא או ועדה.
אני צריך את עזרתכם\חוות דעתכם על הנושא.
תודה.
|