לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-10-2005, 20:14
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
גאוות יחידה, חצאי אמיתות וצרות אחרות.

לצערי אני רואה המון מקרים בהם אנשים, ממניעים שונים (וטהורים) מספקים מידע מוטעה ולא שלם על מנת לשרת איזשהי אג'נדה אישית - מחוסר יכולת להודות בטעות ועד גאוות יחידה.
התוצאה היא שהפורום מוצף בנתונים סותרים וחילופי דברים בין אנשים, כאשר הצופה התמים לא מסוגל לשפוט מה נכון ומה טעות, ונזק נעשה.
יכול להיות אדם שיגיע למוד"ש כי אמרו בפורום שמבצעים אלמנות קש כל הזמן, או תותחנים כי משהו אמר שהוא החליף יחס"ר (ולכן רמת הפעילות היא זהה). ולאנשים אלה הנזק יעשה ולא יתוקן, וכל מילות הסליחה לא יעזרו במצב כזה. בניגוד לפורומים אחרים, בפורום הזה אנשים אמיתיים לוקחים החלטות רציניות לגבי עתידם ב-3 שנים לפחות, ולא לעניין לערבב בכך כל מיני שיקולים אחרים, כמו גאוות יחידה, לדוגמה.
כל מיני אנשים שמשרתים ביחידות חדשיים כבר נעשים מומחים, ומילתם - תורה. חבר שעושה CQB בסטי"לים הופך לשווה ערך לימ"מ, ולוחם איסוף שווה ערך לפלס"ר, ולא כך היא.
אם אתם לא בטוחים, אם שמעתם, או אם בא לכם להשוויץ, תגידו זאת או אל תעשו זאת כאן.
הפורום הזה יכול לעזור להמון אנשים להגיע להחלטות נכונות או להרגע לגבי שירותם הצבאי (לצד החלפת חוויות בסדיר).
אל תזיקו.

לילה טוב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-10-2005, 01:27
  ג' שם בדוי ג' שם בדוי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.02.05
מסכים עם כל מילה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ביטיס שמתחילה ב "גאוות יחידה, חצאי אמיתות וצרות אחרות."

ואני רוצה להוסיף - אני חושב שצריך לשים כותרת גדולה בתחילת הפורום, שאומרת כי "יש לקחת את כל המידע בפורום הזה בעירבון מוגבל, בעיקר בגלל העובדה שהוא מאוכלס על-ידי מלש''בים אוכלי שמועות, ולא על-ידי אנשי צבא אובייקטיביים." אסור לנו, המלש''בים, להסתמך על מה שנכתב כאן בפורום בתור תורה מסיני, ואני אתן דוגמה טיפוסית לכך:

דיון בנושא "יש לי מספר X במשקפיים. האם אני זכאי לקבל יום שדה?"
תגובה 1: "לא".
תגובה 2: "כן".
תגובה 3. "כן, אבל תוכל לקבל רק חובלים".
תגובה 4: "מה פתאום, גם מטכ'ל מקבלים עם משקפיים עד מספר Y!".
תגובה 5: "אחי, לא תוכל לקבל אלא אם תגיש בקשת חריג..."
ככה שברור שאת התשובה האמיתית לשאלה הנ''ל אי-אפשר להשיג בפורום הזה, אלא רק על-ידי הרמת טלפון למדור סיירות - 03-5699088.

פלס''ר נחל, לשם מה צריך את ההפרדה הזאת בין גדוד/יחס''ר/יחידת עילית? לשם מה אנו נכנסים לכל מיני הגדרות מטופשות שעל פיהם מלש''בים מחליטים איפה הם רוצים לשרת? מתי אנשים יבינו שההגדרות האלה לא מובילות אותנו לשומקום - כי הרי גם שלדג היא גדוד, זה הופך אותה לפחות טובה? מטכ''ל והשייטת מחולקות לפלוגות ופלגות - זה מוריד מערכן?
במקום שאנשים יתעסקו בעיקר - כלומר, מהי הפעילות, מהי ההכשרה, מה הייעוד, הם עוסקים בהגדרות, שלפי דעתי, מיותרות.

ישן 09-10-2005, 23:37
  ProphecY ProphecY אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.02.05
קצת מסכים וקצת לא
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ג' שם בדוי שמתחילה ב "מסכים עם כל מילה."

אני מסכים שאת כל המידע בפורום צריך לקחת בערבון מוגבל, אבל מצד שני הפורום שלנו הוא מקור מידע מעולה לעימות עם הצבא. ואני הבנתי כבר שנכון וצריך להתעמת איתו אם אתם חושבים שמגיע לכם משהו שלא קיבלתם.

נקח את הדוגמה שמעלי, בן אדם עם מספר משקפיים X לא קיבל זימון ליום סיירות, בן אדם א' יגיד איזה באסה אוף מה זה רציתי להיות בבמטכ"ל ויוותר, בן אדם ב' יתקשר למדור סיירות ויכול להיות שיצליח להשיג לעצמו זימון ויכול להיות שיתקל בפקידה שתגיד לו "אם לא שלחו לך אז אתה לא מתאים" , בן אדם ג' יבוא לפה וישאל מה מספר המשקפיים שפוסל יום שדה והיה קצת יותר חכם כשהוא יתקשר למדור סיירות.

יש כאן אנשים מכל הסוגים, עם כל מיני בעיות שכן הצליחו לפתור אותם , אז למה לא לחלוק את הידע הזה?

נ.ב
אולי באמת מגיע לאשכול הזה עוגן.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:13

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר