לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-10-2005, 06:23
צלמית המשתמש של M_0sSaD
  M_0sSaD M_0sSaD אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.11.03
שלח הודעה דרך AIM אל M_0sSaD
תשמע
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי m1o2r4 שמתחילה ב "קושי ביציאה מיחידה"

שלא תחשוב שאני בא להטיף לך מוסר או משהו, אבל מה זאת אומרת "רציתי לראות אם אני יעמוד בטירונות קרבית"

זה לא בחירה אישית שלך , אלא של צה"ל , הוא ייעד אותך לשם בגלל צרכיו ולא בגלל שאתה רוצה לראות אם אתה תעמוד בטירונות קרבית , וגם אם היה לך את האופציה לא להיות קרבי אבל בחרת בגלל "שרציתי לראות אם תעמוד בזה" היית צריך לדעת שזו מערכת לא דמוקרטית וברגע שנכנסת למקום מסויים אתה לא אמור לצאת ממנו ואתה תישאר איתו עד הסוף.

ועכשיו לחלק של העזרה.
אם כבר אתה שם ואתה לא רוצה ואתה מרגיש שנפשית קשה לך וזה יכול להשפיע אל המשך שירותך עלייך לפנות למפקדייך בבקשה לעזרה ואם הם יראו לנכון שבאמת מצבך דורש עזרה מקצועית הם יפנו אותך לקב"ן ולאחר שיחות איתו הוא יחליט ויעזור לך בהמשך.

אין תקופה מסויימת לנשור , אין כזה דבר נשירה מהצבא זה לא בית-ספר.

תשמע המלצה אני מבין שנכנסת התחלה לטירונות זה היה נחמד בהתחלה ולאט לאט זה נהיה קשה ולא מה שחשבת ואתה קצת נלחץ מזה , עצה שלי קח נשימה ארוכה תרגע תחשוב בגדול למה נכנסת לזה ולמה אתה רוצה לצאת , תראה את החבר'ה שלך שהיו איתך בכל הטירונות ותחושב שמה שיש ביניכם זה משפחה חדשה שנבנתה לה וחבל להרוס אותה בפרישה.
אני מאחלה לך רק טוב ושיהיה לך הרבה הרבה הצלחה בהמשך השירות שלך ואני מקווה שאתה תעמוד בזה ותישאר בקרבי כי את החלק הקשה כבר עברת , ותאמין לי הוא החלק הכיייי קשה!!!!
כל הדיסטאנס וטירטורים והשעות המשוגעות בסדיר זה יהיה הרבה יותר קל והרבה יותר כיף, תשאל את הלוחמים שפה על השירות שלהם תראה מה הם יגידו לך על כך.

בהצלחה!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-10-2005, 18:04
צלמית המשתמש של נור
  נור נור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.06.04
מזה לא תצליח?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי m1o2r4 שמתחילה ב "קושי ביציאה מיחידה"

למה שלא תצליח?
חייבים לזכור שלכולם קשה, וכולם סובלים באותה מידה. רבים ו"מורעלים" הרבה פחות ממך עברו ויעברו את זה בעתיד. אבל כמו שאמרו לפני, דבר כזה נותן לך בסופו של דבר כלים להתמודד עם מצבי לחץ, ובצורה מסוימת מחשל אותך למרות הכל. כשתסתכל על זה מנקודת מבט של מי שסיים, תבין את המשמעות של טירונות קרבית, ומסלול קרבי, וגם תראה שזה לא היה כל כך נורא כמו שחשבת שזה יהיה.
בכל שלב בחיים יש זמן מסוים שבו אתה כבר לקראת שבירה מוחלטת, והתמודדות עם מצב כזה רק תסייע לך. אז נכון שקשה ומשביז ברמות, אבל יש חברים שעוזרים, ויש את הידיעה שלא משנה מה, בסופו של דבר תחזור למיטה החמה.
אניודע שזה נשמע כמו אוסף סלוגנים וסיסמאות, אבל בכל זאת יש בזה משו..
בהצלחה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:40

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר