אני ממליץ לך על לוח של Gigabyte K8NF9 יותר הרכבתי אותו חודש שעבר- המחשב לא כובה מאז לו פעם אחת ןעדיין עובד בנ"ז!!! אותו ציון ב 3D MARK 03 מאז 4663 נקודות כמובן עם מעבד 3000+
בהצלחה בקניה.
נערך לאחרונה ע"י Davidnei בתאריך 07-10-2005 בשעה 18:14.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Davidnei שמתחילה ב "אני ממליץ לך על לוח של..."
וזאת בגלל שה FSB שלו הוא 1600 (800 מגההרץ) ולא 2000 (1 ג'יגההרץ) כפי שהמעבד מאפשר, וזה גורם להפסד ביצועים משמעותי. גם אח שלו ה- k8nmf בעל אותה בעיה, הייתי קורא לזה, אז- שלא יעבדו עליכם!
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי thekrutest שמתחילה ב "הלוח של ג'יגהבייט זול בצורה מחשידה"
אם שמת לב בשם של הלוח רשום nForce 4x במקום nForce 4
וזה בדיוק ההבדל שאתה מדבר עליו, ב FSB.
אבל במבדקים של ביצועים שעשו לו, לא רק שהוא לא ירד מהביצועים של לוחות עם nForce 4 אלא בחלקם הוא אפילו עבר אותם.
ומיותר לציין שאני יותר ממרוצה מהלוח שלי :-)
אבל בכל אופן זאת הייתה סקירה של יותר מעשרה עמודים על הלוח הזה (או הצ'יפסט הזה 4x של ג'יגהבייט, לא זוכר כבר) .
מצטער, אם הייתי זוכר איפה זה היה הייתי כבר שם פה את הקישור לזה.
אם אני אמצא אני אחזור לפה.