14-10-2005, 15:10
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.10.05
|
|
|
טוב תראה
גם אני עברתי את הגיבוש והתקבלתי אני מתגייסת ב-4/12 , גם לי אמרו הרבה דברים רעים בקשר לזה אבל אני מדברת עם קשר"גים אחרים כי רק הם יודעים את האמת ולא חברים שלך , תחשוב ככה אתהעושה מסלול הרבה יותר ארוך לקצונה מכל אחד אחר אז מתנה זה ממש לא , וגם אתה בסוף לא חייב להיות קשר"ג אתה יכול לסיים את המסלול אבל להגיע לתפקידים אחרים וגם שווים יותר, וגם לסיים את המסלול הזה צריך כבוד ותראה הלוחמים לא מסתכלים עליך בצורה לא יפה כי אם זה היה כך אז מזמן היתה רואה אנשים (קשר"גים) שיורדים מהעניין והביקוש לזה היה קטן, אל תאמין לאנשים שלא מבינים בזה הם פשוט מקנאים בכך אולי זה נקרא יעודי לקצונה אבל שנה ושמונה זה לא קצר בכלל.
ואתה לומד דברים שאנשים אחרים היו מתים לצאת עם זה לאזרחי , ואני לא אומרת את זה כי זה מה שאמרו לי אני אומרת את זה כי אני ראיתי מה הם לומדים ותאמין לי אני לא נכנסת לדברים לפני שאני בודקת אותם טוב טוב, וגם אם אתה מתחיל את השרות שלך ואתה רוצה ליפול אתה נופל לדברים טובים זה מאוד תלוי באיזה שלב נופלים אם בהתחלה אתה יכול ליפול לחילות אחרים...
לפי דעתי תחשוב טוב טוב לפני שאתה עושה משהוא כי אנשים אחרים יכולים לראות את הצד של קנאה או שהם אומרים לך את זה כי הם לא מבינים מזה ... רק מי שעבר את זה יכול להגיד לך מזה.
נ.ב סליחה על החפירה ומתי אתה מתגייס?
|