לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-10-2005, 14:53
  stryker69 stryker69 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.11.04
שלח הודעה דרך ICQ אל stryker69
שמע אחי אני בשיריון
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי nimrodf שמתחילה ב "חבל שאנשים לא מעריכים את החיל הנהדר הזה"

בחטיבה 7 ואני די מרוצה אם אתה לא רוצה להגיע לשיריון ורוצה קרבי במקום אחר אז אל תתפנה לשיריון. תחכה עוד יום יומיים תשב במעצר בבקו"ם ותתפנה למה שיציעו לך אני שמעתי שאנשים שלא התפנו לשיריון, התפנו יום יומיים אחר כך להנדסה וחי"ר גולני גבעתי משהו כזה.
אם תיכנס בבקו"ם למעצר אל תתפנה מיד גם אם יבוא אליך איזה ג'ובניק ויתחיל לעשות עליך פוזות ולצעוק ולהשפיל אותך עד שאתה תתפנה עכשיו אם לא הוא יזיין אותך.
זה סתם משחק כזה שהם עושים לכל אחד שלא רוצה להתפנות. עדיף לשבת במעצר ולהתפנות יום אחר כך למה שאתה רוצה פשוט מי שנשאר שם באים עליו כל יום אחר כך ואומרים לו שמע יש היום גיוס של הנדסה רוצה להתפנות? או היום יש גיוס של נח"ל רוצה להתפנות? ככה זה הולך שם.
אם אתה לא רוצה שיריון אל תגיע כי יהיה לך קשה מאוד לצאת משם זה חיל ענק שקשה מאוד לצאת ממנו.
אגב בהזדמות זו אני רוצה להבהיר משהו, כיום בשיריון יש 3 חטיבות טנקים. חטיבה 7 (כבוד) והכלי הוא מרכבה 2. חטיבה 188 עם מרכבה סימן 3, וחטיבה 401 עם מרכבה 4.
חטיבה 500 פורקה ב2003 עקב קיצוצים ולכן כיום קימים רק שני פלס"רים פלס"ר 7 ופלס"ר 401.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-10-2005, 03:18
  oplo oplo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.02.04
דיי.חלאס נמאס מכם!
בתגובה להודעה מספר 34 שנכתבה על ידי Hugo שמתחילה ב "אתם מבינים למה אנשים לא מתגייסים????"

נשבר הזין מכם, לא קיבלת את מה שרצית אז הצבא חרא? מתוק שלי יש לי חדשות בשבילך.
החיים קשים ורצופים במכשולים. אתה חושב שאם היית מתגייס לגולני לא היו לך בעיות? יש לך מושג כמה רגעי שבירה עובר לוחם ביחידה קרבית (וזה לא משנה גדודים, סיירת, או פלס"ר נגביסטים מטכ"לים שכפופים לרמטכ"ל עצמו#^) חלאס. שמו אותך איפה ששמו (הצבא עושה מה שטוב לעצמו ולא מה שטוב לך).
תרים את הראש כמו גבר, ותראה איך מכאן אתה מפיק את המירב. בין אם זה להתקבל ליחידות מובחרות בשריון, או בין אם זה להיות לוחם מצטיין בגדוד שריון, או מ"כ או קצין.

נמאס עם הגישה של הכל מגיע לי. גם אני הייתי ככה וחשבתי שמגיע לי הכל אבל אחרי שנפלתי מהגיבושים וחלום חיי התנפץ לי אמרתי - וואלה, אין מה לעשות ככה זה בחיים, וזה הגורל שלך..לא מקבלים תמיד את מה שרוצים. מרימים תראש ועוברים הלאה.

זהו.

ישן 16-10-2005, 08:21
צלמית המשתמש של נור
  נור נור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.06.04
יאללהה
בתגובה להודעה מספר 34 שנכתבה על ידי Hugo שמתחילה ב "אתם מבינים למה אנשים לא מתגייסים????"

אז יש חרא של צבא.
מה לעשות, זה הצבא שיש לנו.
אם כבר להפנים דברים, אז שאנשים יתחילו להפנים שצבא זה לא תוכנית לבקשתך. אף אחד לא זורק זין לכיוונכם לא כשאתם מלש"בים ולא כשאתם רק התגייסתם. לצבא כגוף יש רצון משלו, הוא לוקח אנשים ומשבץ אותם איפה שבא לו. למה? ככה, אין תשובה.
אז במקום להתנהג כמו חיילים טובים וכמו שמצפים מכם, וללכת כמו גברים ל-3 שנים האלה ולהוציא מהן את המקסימום, כל פעם יש כאן אשכול חדש של, תסלחו לי מאוד אבל ככה אני רואה את זה, בכיינות מצד אנשים. מי ישמע חתיכת כבוד ללכת עם כומתה סגולה/חומה/אדומה במקום שחורה, באמת ביג דיל. הרי תוך שבועיים בצבא ולאף אחד לא אכפת באיזה חיל אתה ומה אתה עושה (ראו תגובות של נימרודאף, חייל בגולני).
אז שכולם פה יצאו מהסרט של צבא וויוכוחים, יתגייסו, ורק אח"כ יתחילו לדבר (וזאת גם הסיבה שהמנהל היקר הגיב פה רק עכשיו).
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:34

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר