לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-10-2005, 13:59
  devilh devilh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.02.05
קניית DSLR -כנראה של ניקון

אני בתכנון מתכוון לעבור לDSLR -מאחר ואני רואה שאני באמת אוהב צילום ולאט לאט ה-A95 שלי מתחילה להגביל אותי.
ברור וידוע לכולם שמעבר לגוף ה-DSLR העסק היקר באמת זה עדשות טובות....לפי מה שאני הבנתי, אצל ניקון,אפשר לשים עדשות של SLR אנלוגיות ל-DSLR וככה גם לחסוך כסף...ולאבא שלי יש SLR של ניקון-עם סט עדשות שלא יבייש אף אחד(חוץ ממאקרו שלא היה לו צורך בעבודה שלו)-ולכן אני מאמין שכשאני אתקדם-יכול להיות שזה יהיה השנה-אני אעבור לניקון....
הייתי שמח לדעת איזה מצלמות יש עכשיו בשוק שלהן-מומלצות יותר פחות,בסביבות ה-3000-4000 ש"ח(אני אשמח לדעת גם יותר זול קצת וגם יותר יקר קצת).
ככה התרשמות מכל מצלמה-כדי שאני אוכל לשקול את העיניין לפי צרכי.
בכל מקרה-אני אשמח גם ל DSLR לא רק של ניקון(בעיקרון מועדף קאנון אם כבר).
ומה דעתכם על קאנון S2?(P&S(
תודה מראש-יואב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-10-2005, 22:24
  alon737 alon737 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.04
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי RedHunter שמתחילה ב "[b][i]בשביל שירות טוב ואחריות..."

אחריות של יבואן אפור (הם היחידים שמוכרים את המצלמה בארץ במחיר שהוזכר, אחריות מקורית עולה הרבה יותר) ממש לא שווה 1200 שקל, וגם אחריות מקורית לא שווה כל כך הרבה לפי דעתי.

הנימוק שלי מאוד פשוט - בכל מקרה הסיכויים שתהיה תקלה הם נמוכים מאוד, וגם אם תהיה, רוב התקלות עולות פחות מ1200 ש"ח לתיקון. קח בחשבון שבכל מקרה האחריות מכסה רק תקלות במוצר עצמו שלא נגרמו ע"י שימוש לא נכון או נפילות וכדומה... אם התקלה תיגרם ממכה שקיבלה המצלמה או משהו כזה שכח מכיסוי של האחריות.

שמור תכסף לעדשות. תזמין רק את הגוף מארה"ב ותוסיף לזה את עדשת הקיט המצוינת של הD70. (שמיד שנייה היא עולה בסביבות ה1000)

חבל מאוד שלא מוכרים בארץ את הD50 כגוף בלבד.
ישן 17-10-2005, 22:45
צלמית המשתמש של Kobmyster
  Kobmyster Kobmyster אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי devilh שמתחילה ב "קניית DSLR -כנראה של ניקון"

יש לי את ה-D50, כולל עדשת הקיט.
דבר ראשון - המצלמה נהדרת. נוחה לתפעול (מצלמת רפלקס ראשונה שלי), מוציאה תמונות נהדרות ואני כל הזמן מרגיש שהדבר היחיד שמגביל אותי זה אני.
דבר שני - עדשת הקיט שלה מצויינת. מפקסת במהירות, מוציאה תמונות מאוד חדות וצבעים יפים. מה שכן - היא מפלסטיק, היא לא "מרגישה מקצועית" (מה לעשות, כשרוצים עדשה במחיר של 100$ ולא רוצים לחסוך באופטיקה - צריך לחסוך בחומרים ממנה היא עשויה). אתה יכול לראות תמונות של אנשים או לבקש ממני ואני אשלח לך, שלא לדבר על הרבה מאוד ביקורות שקראתי שמפליאות בשבחה - ובצדק.
לגבי האחריות - תעשה את השיקול שלך, אני העדפתי לקנות בארץ עם אחריות, כי בשביל 400 שקל לא שווה להתרוצץ למכס בנתב"ג ולא לקבל אחריות מקורית.
ישן 18-10-2005, 01:46
צלמית המשתמש של Kobmyster
  Kobmyster Kobmyster אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.05
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי devilh שמתחילה ב "תודה"

לגבי עדשות ישנות - המאונט של ניקון אמור להתאים גם לעדשות ישנות, אני מניח שבאתר של ניקון תוכל לבדוק את זה לגבי עדשות ספציפיות שיש ברשותך.

התאימות בחלק מהדגמים בטח לא תהיה מלאה, אני מניח שזה ישפיע על הפיקוס האוטומטי או על מדידת האור בחלק מהעדשות.

מה שכן, בארץ אין כרגע למכירה את הגוף ללא עדשת הקיט, כך שאם אתה מעוניין רק בו זה להביא מחו"ל.

המצלמה יחסית חדשה (נדמה לי שיצאה בחודש יוני לחנויות) ותוכל לקרוא עליה ראיונות באתרים רבים ברשת.
דוגמאות:
www.dpreview.com/reviews/nikond50
www.kenrockwell.com/nikon/d50.htm
www.steves-digicams.com/2005_reviews/nikon_d50.html

חוץ מזה, תריץ חיפוש על האשכולות שאני פירסמתי (נדמה לי שפירסמתי שלושה, בכל זאת מצלמה חדשה) ותוכל לראות דוגמאות לאיכות שלה ושל עדשת הקיט.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:37

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר