ברצוני לדעת אם אפשרי ליצור מערכת פשוטה כמו בוואלה שפותחת אימייל לאחר הרשמה? האם זה אפשרי גם על סאבי דומיין? האם אפשרי להגדיר לסאב דומיין dns אם אפשרי תוכלו לתת לי קוד לדוגמה? בתודה, עידן משיח
דבר ראשון - מערכת אימייל היא בשום פנים ואופן מערכת פשוטה היא כוללת בתוכנה עשרות קבצים מסובכים ושונים.. ועכשיו לשאלה שלך כמובן שאפשר ליצור מערכת של אימיילים, יש עשרות מערכות כאלה ואני הייתי ממליץ לך על phpxmail כמובן שאתה צריך גישה לקבצי ה APACHE השונים ובכלל לשרת אבל זה שווה את זה לכל מערכת אימייל ניתן למצוא קובץ התקנה מפורט ביותר מקווה שעזרתי
רונן נראה לי שהוא יותר רצה ליצור מערכת משלו מאשר להתקין אחת מוכנה. מה שהוא ביקש זה דרך איך ליצור מערכת כזאת הסבר על היצירה של מערכת כזאת.
אז הוא צריך להיות סוס ברמות (לא רק ב PHP) כדי ליצור מערכת כזאת
ציטוט: במקור נכתב על ידי Roeen דבר ראשון - מערכת אימייל היא בשום פנים ואופן מערכת פשוטה היא כוללת בתוכנה עשרות קבצים מסובכים ושונים.. ועכשיו לשאלה שלך כמובן שאפשר ליצור מערכת של אימיילים, יש עשרות מערכות כאלה ואני הייתי ממליץ לך על phpxmail כמובן שאתה צריך גישה לקבצי ה APACHE השונים ובכלל לשרת אבל זה שווה את זה לכל מערכת אימייל ניתן למצוא קובץ התקנה מפורט ביותר מקווה שעזרתי המערכת חינמית?
כמובן, והיא נינתנת להורדה ב SourceFrog
עכשיו השאלה הגדולה.. איך מתקינים את זה? איזה פורט צריך לשים שם? איזה שירות בשרת צריך לפעול כדי שהמערכת תפעל?
דבר עם בעל השרת שלך הוא צריך לשנות כמה הגדרות בקובץ CONFIG של ה APACHE