
25-10-2005, 18:57
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
הודעות: 29,140
|
|
|
הרוצחים מבקעה משחזרים את רצח קטי דוד
תושבי בקה אל גרביה שיחזרו רצח קטי דוד
יום שלישי, 25 באוקטובר 2005, 17:00 מאת: מערכת וואלה!
חבר של הנרצחת ואחיו שיחזרו את המעשה לעיני מצלמות המשטרה. המשטרה חושדת כי דוד, שעבדה כמאבטחת, נרצחה על רקע רומנטי
שני צעירים, תושבי בקה אל גרביה, נעצרו היום בחשד לרציחתה של קטי דוד מנתניה, שגופתה נמצאה ביום ראשון בחורשה בחדרה. בקול ישראל דווח, כי נבדק חשד, לפיו הרצח בוצע על רקע רומנטי.
הבוקר הסגיר עצמו למשטרה צעיר בן 20, חבר של הנרצחת. בהמשך נעצרו שני צעירים נוספים בחשד למעורבות ברצח, בהם אחיו של העצור הראשון. השניים שיחזרו את המעשה, לעיני מצלמות המשטרה. העצור השלישי, בן 30, חשוד כי שיבש את החקירה.
על גופתה של דוד, מאבטחת בת 27, נמצאו סימני חבלה קשים. הרצח בוצע כנראה בחניקה ובמכות. ההערכה היא שהרצח בוצע בשבת בלילה, במקום שבו נמצאה הגופה.
ארגון בשם "גדודי חופשיי הגליל" לקח אתמול האחריות לרצח. בשיחת טלפון עם כתב סוכנות הידיעות הפלסטינית "מען", אמר גורם שהציג את עצמו כמשתייך לארגון, כי הרצח בוצע כנקמה על הפיגוע בשפרעם, בו נרצחו 4 ערבים-ישראלים. שמו של הארגון, בו חברים ערבים מהגליל, נקשר בעבר לפיגועים נוספים, בהם רצח החייל אולג שייחט וחטיפתה של הנערה דנה בנט
************************************************** *********************************
נכון שעשינו טוב כשהשקענו כל כך הרבה כסף בבניית גדר הפרדה שתחלק את הכפר שלהם לשניים לאורך הקו הירוק? מאז שעשו את זה לא רצחו הערבים מאל שרקיה אף אחד מבקעה אל גרביה! מי אמר שהגדר לא מונעת טרור?? טוב שחזרנו לקווי 67!
ועכשיו השמאל והשרוניסטים מוזמנים להתגולל שוב על המיליונים שהושקעו בהתנחלויות...
_____________________________________
“Much of the social history of the Western world over the past three decades has involved replacing what worked with what sounded good”
|