לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-10-2005, 01:07
  yziser yziser אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.11.04
טוב והנה הדברים המיותרים שרשמת:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי sss1987 שמתחילה ב "ציוד לקראת הגיוס"

טלק - חבל לקנות אתה מקבל פונגימון שזה טלק רפואי כמה שאתה רוצה בשפע מהצבא

אסלוניות לשירותים - משתמשים בזה פעם פעמיים ואז נמאס כי זה לא נוח, פשוט שמים נייר על האסלה עצמה

כפכפים לרחצה - באמת צריך

טוש שחור, עט, פנס - מיותר מיותר ומיותר, אתה מקבל הכל מהצבא. מה שאני מציע זה לד שעולה 10 שקלים שהוא קטן ואתה מצמיד אותו לדיסקית וזה ממש נוח

שקיות לכביסה - סבבה

מצית+אולר - סבבה. בקשר למצית אל תקנו מצית של ריקושט ב10 שקלים. בתחנה המרכזית בבאר שבע (כל טירונות קרבית מתבצעת בדרום חוץ מצנחנים ומגב) יש תמיד איזה זקן שמוכר 3 ב5 והם סבבה

אטמי אוזנים למטווחים. - ממש ממש ממש מיותר, אתה מקבל איזה מיליון מהצבא ואתה תמיד יכול לקחת עוד

מחברת או פנקס כלשהו לרשום דברים - אלא אם כן אתה מתכוון לרשום יומן בשעת ת"ש, זה ממש מיותר, אני אישית בטירונות קיבלתי איזה 2 מחברות ועוד 5 פנקסים והם רובם ריקים וזרוקים בבית

גומיות - אני לא יכול לחשוב על שימוש לגומיות, אני מקווה שאתה לא מתכוון לגומיות בנעליים שאתה כמובן מקבל מהצבא

כובע גרב(שחור או זית) וכפפות. - סבבה

סדינים לשינה. - דווקא לא מומלץ, ברוב הטירונויות הקרביים אסור להביא מצעים מהבית. בכל מקרה אני מציע לשאול ורק אחרי היציאה הראשונה להביא מהבית אחרי ששאלתם כדי שלא להיסחב עם זה סתם.

מראה - לא שבירה כמובן

מגבונים לחים. - אני גם לא רואה ממש למה...

ספוג לשפצור. - מה לעזאזל (?!?)

משחה לשפתיים למקרה של יובש. - חשוב במיוחד במדבר, וד"א זה גם משהו שאפשר להשיג בכיף מרופא אבל זה עולה גרושים וגם לא תופס מקום אז זה לא ממש משנה

מצלמה. - זהירות מגניבות רבות בטירונות
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-10-2005, 01:27
  yziser yziser אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.11.04
הנה תגובתי
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי sss1987 שמתחילה ב "והנה תגובתי:"

טלק - הטלק הריחני שמוני ריחוות לא נעימים בנעל וברגל זה פונגימון שאתה מקבל בשפע מהצבא זהו טלק רפואי שמונע זיעה ומונע ריחות בקיצור מיותר לגמרי להביא מהבית
אסלנית - אני אומר לך מתוך נסיון, אף אחד לא משתמש בזה כי זה פשוט ממש לא נוח הניילון הזה. מה שעושים זה פשוט שמים נייר טואלט על האסלה זה הרבה יותר נוח ופרקטי. תאמין לי בהתחלה כולם קונים אסלנית אחרי שבוע אף אחד לא משתמש בזה
טוש- ברור שזה מומלץ מאד, רק לא מומלץ להביא מהבית כי הצבא נותן לך טוש
סדינים - מאד מומלץ, אבל אם אתה קרבי פשוט לא ירשו לך לשים סדין ואז אתה סתם תביא את זה מבין?? ואם כבר היית אומר שמיכה כי קר בחורף במדבר - גם את זה לא מרשים

ובקשר לספוג.. אני בחיים שלי לא שמעתי על מישהו שמביא ספוג, בכל מקרה לא נראה לי שהמפקדים בגיבוש יראו אותך עם ספוגים מהבית על הרצועות של התד"ל ויקבלו את זה בעין יפה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:35

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר