לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-10-2005, 22:48
  L- Pataska L- Pataska אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.08.05
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי ohadbuc שמתחילה ב "יש לי הרבה שאלות!!!"

היום מיונים זה מבחנים רק פסיכוטכניים ופסיכולוגים, בקשר לנעליים תראה שלמטה בתחתית הזימון כתוב לך שלא צריך להביא את סעיפים ג- ו שזה הכוונה לנעליים ובגדי ספורט

בעיקרון זה יום מיונים מייגע אין דרך ממשית להתכונן אליו חוץ מלישון הרבה לפניי כדי להיות עירני בבחינות

יש לך חלק ראשון שכולל הרצאה כולל קצת מידע על קורס חובלים וכד' ואז יש לך מבחן פסיכולוגי שלדעתי בודק אם אתה מטורף אבל אחרים יטענו אחרת
במבחן הזה בעצם אתה מקבל חצי משפט וצריך להשלים אותו
למשל
דני בכה כי_____________.
ואתה צריך להשלים, עכשיו תנסה לכתוב יותר ממילה אחת ולכתוב משפט שלם וכדי שלא יחשבו שאתה "מטורף" אל תכתוב
למשל "דני בכה כי הוא ילד מוכה" אל תעז אפילו! , תכתוב משהו נורמלי כמו
"דני בכה כי נפל במהלך המשחק ונפצע ברגלו"

בכל אופן אחרי זה יש מלא מבחנים מול המחשב שבהם כבר יסבירו לך את הנוהל בעיקרון פה זה החלק הקריטי ביום מיון ואם אתה רוצה לעבור את צריך להיות עירני 100 אחוז מהזמן ולתת כל מה שיש לך אפילו אם נמאס לך ומתפוצץ לך הראש תן את הכל ואני מתכוון להכל
ועוד כמה טיפים לגבי המבחנים במחשב:
יש שאלון שבודק כמה אתה רוצה מבחינת מוטיבציה חובלים בהכל תסמן שאתה מאוד מעוניין
כלומר יהיו לך שאלות כמו
"עד כמה המשפט הבא מתאים לך: במחשבה שנייה לימודים בצבא אחרי התיכון לא מתאימים לי"
ואז תצטרך לסמן ב1 עד 5 כמה זה תואם לך המשפט נגיד אם 5 זה גבוהה תסמן אחד על מנת להראות שאתה באמת רוצה להתגייס לקורס ובאמת ללמוד

ויהיה לך גם שאלון 300 שזה שאלון לבדיקת אמינות שיש בו שאלות של כן ולא ויש בו גם המון שאלות שיראו לך מפגרות כמו "האם אתה מעדיף נשים גבוהות" ואז אחרי עוד ארבעים שאלות מעצבנות יש לך שאלה "האם אתה מעדיף נשים נמוכות" המטרה היחידה של פה היא להיות עקבי אומנם זה לא קל אבל אם תשאר עירני לא תהיה בעיה לעבור אותו

בקשר לשאר המבחנים באמת אל תחשווש

ובסוף יהיה לך למלות שאלון אישי
ואז בסופו דף קורות חיים תשתדל למלות את שניי העמודים ותכתוב כמה שיותר דברים על עצמך שמראים שאתה בעצם מנהיג כמו מדריך בתנועות נוער וכד'

ובסופו של דבר תחכה לתוצאות אם הייתה טוב יגידו לך את התוצאה ישר זה באותה מידה אם גם הייתה גרועה אם אתה מתנדנד אתה הולך לפסיכולוג אני אישית לא הייתי אבל מה שחשוב שמפגש הזה הוא להראות ביטחון עצמי ויכולות מנהיגות בקבוצה אם אתה חושש כי יש שם אנשים שאתה לא מכיר כל מה שאתה צרריך לזכור שגם הם לא מכירים אותך ויש סיכוי שהם חוששים בדיוק כמוך

בכל אופן בהצלחה לעוד שאלות אני אשמח לענות
גם לגבי הגיבוש
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:18

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר