לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-10-2005, 16:30
  ROKER :) ROKER :) אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.08.05
עזרה דחיית גיוס מאולצת (אני מקווה שידחו לי)

טוב אז הסיפור שלי הוא כזה .מיון חובלים (קיבלתי דרך מיועד ליום סיירות +משקפיים) לא עברתי (+אלרגיה לקרדיט האבק) לא יכול צוללות. במנילה רשמתי נח"ל ראשון גבעתי שני והנדסה שלישי, לא יודע למה עשיתי את זה לעצמי אבל רשמתי הנדסה שלישי למרות שיש להם סיירות מצוינות אל תשכחו את זה אף פעם . ובנוסף סימנתי רצון לצנחנים ודובדבן 5 ו-5 אז שלחו לי גיבוש צנחנים. עכשיו כמובן עם המזל שלי נחשו מה עבדכם הנאמן עשה באפטר פרטי שלו, כן ניחשתם השתכר כהוגן ואז בשיכורון חושים הרבצתי לקיר (פשוט לא אהבתי את איך שהוא בנוי ) אחרי כמה אגרופים הרגשתי שמשהו לא בסדר ביד כמובן שהתעלמתי מזה וחזרתי לקפוץ כמו אידיוט ברחבה אבל זה כבר לא קשור. יום אחרי עשיתי צילום ולא ראו לא שבר ולא כלום אז הלכתי לאורטופד והתחלתי פיסותרפיה משום שהייתי בטוח שזה נקע. ביינתיים הגיע הגיבוש צנחנים-דובדבן, וכמובן היד שלי ,שלא יכולה לעבור את ה-45 מעלות שלא לדבר על לעשות שכיבות שמיכה (שבא היד היא ב-90 מעלות), אז אין גיבוש לא כשיר רפואית, לא נורא מקבלים את הכל בחיוב. עברו ארבע חודשים וכלום לא קרה (זה גם אשמתי אני הזנחתי את זה קצת) לא היה שום שיפור במצב של היד. חזרתי לאורטופד והוא אמר לי לעשות שוב צילום....נחשו מה? היד שבורה ולא ראו את זה בצילום הראשון כי זה היה טרי מידי. היא שבורה במקום שנותן לי לתפקד ביד אבל לא באופן מלא ובנוסף לא מגיע לשם מספיק דם כדי שזה ירפא, לכן הוא אמר לי שכנראה אני צריך ניתוח ושלח אותי לאורטופד/מנתח מומחה לכף יד. כל זה קרה אתמול, שכחתי לציין שביינתיים הצבא שלח לי מכתב שלפי בקשתי ללכת להנדסה...הוא שם אותי בהנדסה, אויי תודה, אני רוצה נח"ל. ועכשיו אני יושב מול המחשב עם השבר שלא נרפא, מחכה ליום ראשון לראות אורטופד מומחה בקשר לניתוח ליד, שלוקח ממנו 6 שבועות להתאושש. אה ושכחתי להוסיף, תאריך הגיוס שלי הוא 28 לנובמבר 2005 שימו לב לתאריך ההודעה עוד חודש. כלומר אני צריך לדחות גיוס כדי לעשות את הניתוח הזה דבר שכמובן אני אעשה, אבל גם כן דבר שאני ממש לא רוצה לעשות, חיכיתי כל כך הרבה זמן לגיוס הזה.
ועכשיו יש שתי אפשרויות:
1) האפשרות הטובה- הצבא דוחה לי את הגיוס ואני עושה את הניתוח ומתגייס במרץ.
2) האפשרות שאני לא רוצה לחשוב עלייה אפילו- לא דוחים לי את הגיוס ואני מתחיל טירונות עם גימלים, כלומר אין גיבוש לסיירות ההנדסה או שום סיירת אחרת.

ועכשיו השאלה שלי היא האם נראה לכם שידחו לי את הגיוס או לא? למרות שזה מעציב אותי לדחות אותו.....

גם כן האם יש לי סיכוי (אם דוחים לי את הגיוס) לעשות את הגיבוש צנחנים שבדצמבר? לגיבוש הגעתי הראתי לרופא אישור מהרופאת משפחה שלי שיש לי נקע (חשבנו שזה נקע באותו הזמן) והוא רשם שאני לא כשיר רפואית עקב נקע.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-10-2005, 17:06
  scooter_man scooter_man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.09.05
תשובות שאני חושב...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ROKER :) שמתחילה ב "דחיית גיוס מאולצת (אני מקווה שידחו לי)"

קודם כל,מזמן לא קראתי ספר כל כך טוב... חח סתם אחי אני צוחק...
לגבי הצנחנים,היית צריך לפקסס למדור סיירות את האישור מהרופא תוך שבועיים ולבקש אחד חדש,זה הנוהל הרגיל,אבל אני מאמין שאם תציק ותפקסס ותדבר הם יתו לך את הגיבוש,כי סה"כ זה רפואי ואין שום בעיה עם זה,רק תצטרך לפקסס להם את האישור מהרופא בגיבוש הקודם...
לגבי דחיית גיוס,אמנם מאוד מאוחר לדחיות גיוס אבל יש לך מצב מיוחד,של ניתוח ביד אז פשוט תפנה ותשאל מה הנוהל,אני לא מאמין שלא ייתנו לך לדחות גיוס בגלל דבר כזה(למרות שהצבא כבר לא מתפיע אותי בהתנהלות שלו)...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:07

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר