לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-10-2005, 02:41
  JewYava JewYava אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.09.05
שלח הודעה דרך ICQ אל JewYava
שאלה שאלה בשביל חבר לגבי בעיה נפשית...

יש לי חבר שיש לו קשיי למידה וריכוז, וגם בעיה של עצבים וקושי להיות במסגרת מאורגנת (אנחנו בי"ב והוא בסוף י' כבר הפסיק לבוא לבית ספר)... יש לו פרופיל 97 ואין לו שום סעיף שקשור לבעיה הנפשית.

הייתה תקופה שהוא לקח גם רטלין וכל מיני תרופות שעזרו לו לשמור על ריכוז, עכשיו הוא כבר לא לוקח, והוא במצב יותר טוב... אבל בכל זאת אני לא יודע אם הוא יכול להתמודד עם מסגרת צבאית ביחוד בגלל העובדה שיש לו גיוס קרבי (ביולי 2005).

שמעתי על מישהו עם מצב דומה, הייתה לו בעיה עם עצבים והוא הגיע ליחידה מובחרת כלשהיא (כל הזמן הזה לא עלו על הבעיה שלו) ובסוף זה התפוצץ לו בפנים והוא נאלץ להוריד פרופיל וללכת לאיזה תפקיד פקידות.

מה אתם מציעים לחבר שלי לעשות... אני חושב שהוא די רוצה לשרת בקרבי ובצבא בכלל.
אם מישהו מכיר את הבעיה אני אשמח לשמוע על מקרים דומים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-10-2005, 10:55
  ohadbx ohadbx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.03.04
שוב, ליקווי למידה זו לא בעיה נפשית
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי JewYava שמתחילה ב "אחי בעיה נפשית זה לא רק הפסיכים שאתה מכיר עם חלוק לבן..."

אי-השתלבות במסגרת זו לא בעייה נפשית (זה יכול להיות גם עקב בעיות שלא קשורות ישירות למסגרת עצמה)
התמודדות עם לחץ זה משהו שכל אחד מצליח יותר ומצליח פחות, תלוי באדם הספציפי, תקופות בחיים, וכו'. אני מניח שהחבר שלך לא במצב שאם תצעק עליו הוא יתחיל לבכות.
הרי גם אתה (וכל אחד אחר), במצב לחץ קיצוני בסופו של דבר תישבר- האם זו אומר שיש לך בעייה נפשית?!

בקיצור- אין לו בעיות נפשיות, ואין שום קשר בין קרבי לליקויי למידה.
אין דבר כזה "מקרה דומה" - אלה בעיות אישיות וכל בעייה לגופה. לכן כל עיצה שייתנו לך פה תהיה לא טובה ולא מדוייקת. יכול להיות מישהו אחד עם "בעייה דומה" שהצליח, והחבר שלך יישבר שם תוך חודש, ויכול להיות להיפך. צבא יכול להוציא גם את הטוב ביותר וגם את הרע ביותר שבאנשים. שהחבר שלך יישב עם עצמו וישקול, התשובה לא תבוא בקלות ובטח שלא מאיזה פורום.

נערך לאחרונה ע"י ohadbx בתאריך 29-10-2005 בשעה 10:59.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:27

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר