30-10-2005, 01:00
|
|
|
|
חבר מתאריך: 20.10.04
|
|
|
סיטואציה...
טוב בטח אחרי מה שאני הולך לכתוב פה אני אשמע מאוד מוזר... אני חייב לציין - זה אף פעם לא קרה לי... אני אמות לפני שאני אעשה את זה אצל מישהו... אל תשאלו אותי גם איך חשבתי על זה...
אז ככה.. תתארו לכם סיטואציה שאתם נמצאים בבית של חברים שלכם.... אתם מתפתלים מכאבים.. הבית שלכם נמצא בקצה השני של העיר...רק ההורים יכולים לקחת ולהביא אותכם (הרכב עם האבא..) ובדיוק האבא נמצא בקניות עם הרכב..אין לכם כסף למונית וגם לחבר אין... אתם מרגישים שאתם צריכים ללכת לשירותים...אבל מעדיפים לחכות לבית...כי בכל זאת..לא נעים...הבית של החבר וזה... חיכיתם חצי שעה...התקשרתם לאבא הוא אומר לכם שעוד שעה הוא מסיים את הקניות.. אתם עומדים למות....בסופו של דבר אתם אומרים או שאתם הולכים עכשיו לשירותים או שאתם מחרבנים במכנסיים...ברגע זה השירותים נראים לכם כמו גן עדן... אתם אומרים לחבר שאתם צריכים ללכת לשירותים, הוא מראה לכם את הכיוון ואתם יוצאים לדרך.... מתיישבים על האסלה... באותו רגע אתם לא חושבים על זה.. אתם רק חושבים על לשחרר את הלחץ...ואתם מתחילים... נופלת חתיכה וכל הבית שומע את ה"פלופ" הראשוני המים משפריצים וכל התחת שלכם מים..אתם מבינים שזה לא יכול להימשך ככה ובאמצע הלחץ אתם לוקחים נייר טואלט ושמים במים...כדי שלא יעשה עוד רעש... וממשיכים במלאכה.. יורדת עוד חתיכה... ועוד חתיכה...עם הזמן התחת מתלכך...עד שהורדתם הכל מהבטן...בשלב הזה אתם מתחילים להרגיש הרבה יותר טוב... עברו 10 דקות..הריח חוגג - אבל אתם סיימתם.. לא נורא.. טיפה ספריי נגד ריח רע והכל מסתיים ...מחפשים את הנייר טואלט והספריי...אבל הם לא נמצאים... עושים עוד חיפוש אבל אין בשום מקום נייר טואלט וספריי...
לסיכום הבעיות: התחת מלוכלך וכל השירותים ריח רע (יש חלון קטן אבל יקח לפחות חצי שעה - שעה עד שהריח יעבור)
מה אתם עושים במקרה כזה?
|