31-10-2005, 13:36
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.05.02
|
|
|
שמע הצבא זה לא עבודה
שאתה יכול להגיד לו טוב אני יכול לתרום יותר למחלקה ההיא אז אם אתה לא מעביר אותי אני מתפטר...
מי אתה נניח שתגיד לצבא לא לשבץ אותך ל(סתם דוגמא) מכונאות רכב ,ואם הוא צריך בידיוק עכשיו יותר מכונאי רכב מאשר קרביים. הוא חייב עכשיו עוד 200 מכונאי רכב. מי אתה שתתערב לו כי אתה חושב שאתה יכול לתרום יותר במקום אחר?
אתה תורם איפה שאומרים לך לתרום? לא מוצא חן בעיניך? תגיד להם , אבל אם הם בכל זאת (ורוב הסיכויים שכך) אומרים לך ללכת לשם, אתה חייב.
זה כמו (בהשלכה לאזרחות) שתשבות מהמקום עבודה שלך כי אתה חושב שאתה יכול לתרום יותר במחלקת XYZ מאשר במחלקה שאתה עכשיו \ תפקיד. הם שכרו אותך כדי לעשות משהו , ואתה הולך לעשות אותו ,אתה יכול לבקש לעשות משהו אחר אבל אם הם רוצים בכל זאת שאתה תעשה משהו אחד, אתה תעשה אותו.
זה כמו שיש המון כאלה שנכנסים נניח לקרבי רואים לא טוב להם , אז הם מאיימים שהם יתאבדו , למרות שאין להם כל כוונה לעשות ככה. אבל מה? הם פוגעים באלה שבאמת באמת באמת יש להם בעיה ושיתאבדו במקרה כזה. כי כבר לא מקשיבים להם.
קיצור, לך לאן שאמרו לך תפסיקו להיות כאלה מפונקים, בא לי לפה בא לי לשם , הצבא לא צריך רק קרביים אתם יודעים, הוא צריך קצת מזה וקצת מזה. זה לא שאם שמו אתכם בתפקיד עורפי, ובא לכם קרבי אז אתם עושים "טובה" לצבא. אתם לא!
שמו אתכם איפה שהוא בגלל סיבה נכון? בגלל חלוקת כוח - אדם , בגלל הנתונים האיישים לאותו אדם וכו'.
אתם לא יכולים להתערב לצבא בזה.
אז בסדר, הצבא מוותר לפעמים אם עושים תהליך של "סירוב פינוי".
זה לא סיבה לנצל את זה, מה עם אלו שבאמת צריכים דברים כאלה?
מה עם הבנאדם האחר שיידפק בגו'ב שלך , ולמרות שהוא ממש ממש ממש ממש רוצה למשהו אחר, הוא לא יוכל כי הצבא כבר לא יוותר?
קיצר תפסיקו להיות אנוכיים ומפונקים, לכו לאן שאמרו לכם. לא אומר שלא תנסו להשפיע על ההחלטה, אבל לא בדרכים כאלו.
|