לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-10-2005, 01:14
  SVS1 SVS1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.03.05
על אלו שבאים לשאול שאלות "אם ייתנו לי, אם אני יכול"

היי.
הפורום הזה מאוד עזר לי בכל מיני שאלות שהיו לי.
אבל שמתי לב שכל אחד נותן דעה שלו, או משהו שהוא שמע ממישהו.
כמובן שהתלונה (גם אי אפשר לקרוא לזה תלונה אלא יותר דבר מה לומר) לא באה נגד אלו שעוזרים אלא בשביל אלו ששואלים אם הם יכולים לפי נתונים וכו'.
צאו מהסרט חבר'ה.
בן אדם שרוצה ויכול שיש לו מנהיגות וכרזימה שפשוט מסוגל להיות כל מה שהוא יכול להיות אז הצבא נותן לו הזדמנות כי גם הצבא מרוויח.
הצבא הוא גוף שרוצה את הטובים ביותר.
הצבא לא יימנע מאדם בן 19 שיש לו פוטנציאל אדיר להצליח בצבא רק בגלל דברים שהוא אמר או כתב בגיל 16 שכולכם תסכימו שהדעות ממש משתנות מאז!

קב"א, פרופיל, דפ"ר... כל אלו דברים שרק קובעים שיבוץ ראשוני. אח"כ אם יש לך את זה אז יש לך את זה!
תלחמו על מה שאתם רוצים, שיהיה לכם אמון בעצמכם ורצון ותצליחו ותגיעו לאן שתרצו. כי אם יש רצון אמיתי אפשר להגיע לכל דבר.

תודה על ההקשבה. ושוב לא באתי לפגוע או להכעיס אף אחד חלילה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-10-2005, 06:31
  SVS1 SVS1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.03.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Johny007 שמתחילה ב "אהרון התגובה שלו לא עלובה והאשכול מיותר"

צודק ה"מפקד" ג'וני. אם אמרת שהוא מיותר אז הוא כנראה מיותר. כי בסופו של דבר "אתה יודע הכי טוב".
אני לא יודע אם אתה יודע לקרוא כמו שצריך אבל בהודעה הקודמת שלך רשמת שאנשים כותבים דברים בשביל להעלות את הביטחון. ההודעה שלי מעלה את הביטחון לאלו שרוצים להגיע למקום מסויים ואומר להם לא לוותר ולרדוף אחרי מה שהם רוצים כי הם יצליחו לקבל גם אם היה להם פאק במבחנים.
אני לא מכיר הודעה שמעלה יותר את הביטחון מזה. מה עוד יכול להעלות את הביטחון? העובדה שאתה אומר לאנשים "יופי יש לך פרופיל 97 וקב"א 56 זה אומר שאתה הולך לטיס אחי!!". אז? אז מה אם הוא הולך אם אין לו את הרצון ואת האמונה בעצמו? הוא ייפול משם בכיף.
נתונים זה רק בשביל למקם אותך ולפעמים גם הם משתנים מהצו ראשון ועד התאריך גיוס.
זוהי לא דעה זו עובדה. יש מספיק חבר'ה ששיבצו אותם ג'ובניקים והצליחו להגיע לקרבי אחרי שנה בצבא ואחרי שלא הפסיקו לנסות ולדבר עם מפקדים והוכיחו להם שם רוצים. מספיק אנשים שבכלל לא היו אמורים להתגייס לצבא התגייסו כי הם מאוד רצו לשרת את המדינה אז על מה אתה מדבר?

ולא אמרתי שלא תענה לו על השאלות. אתה באמת לא יודע לקרוא?
זה מצויין שעונים על השאלות זה פורום שנורא עוזר. אבל לענות תשובות של "אני לא בטוח אבל נראה לי" זה ממש לא עוזר. אנשים (כולל אני) שקראו תשובות של אנשים לא יודעים מהי ההבנה של המגיב במערכת הצבאית. כמובן שלמשתמש החדש זה נראה כאילו מי שהגיב הוא נורא מבין בגלל כל השימושים בראשי תיבות (פק"ל, קב"א, משקי"ת, מ"מ וכו'.) אבל כשנותנים מידע מוטעה (כמובן שלא בכוונה!!) זה עוד יותר גרוע מלא לדעת.
התשובות הכי טובות שאי פעם קיבלתי דווקא נראה לי היה ממשתמשים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם. התשובות של "תציק להם אחי", "אל תוותר ולך לאן שאתה רוצה", "שלח פקסים עד שתקבל" ו"אם אתה רוצה ומסוגל אתה תגיע יאללה תזיז ת'תחת ותעשה עם זה משהו" היו התשובות הכי טובות ונכונות שקיבלתי כי עובדה זה נכון.

אז להעלות את הביטחון זה בשביל אנשים שרוצים, יכולים ופשוט חושבים שהצבא לא ייתן להם ומתבאסים על זה.

*ורק בשביל ליישר קו ושתבין (ותקרא נכון). כן, גם לאנשים עם פרופיל 97 וקב"א 56 מגיע לקבל תשובות ושייעלו להם את הביטחון העצמי. כמו לכל אדם אחר.
אני כתבתי נושא, שיעזור לאנשים להבין לא להתייאש ולרדוף אחרי מה שהם רוצים כי הם יכולים.
אתה בינתיים (ושאר חברי הפורום) תמשיכו לענות בצורה הכי טובה שרק אפשר כי זו עבודה ממש חשובה.

נערך לאחרונה ע"י SVS1 בתאריך 31-10-2005 בשעה 06:35.
ישן 31-10-2005, 18:47
צלמית המשתמש של Herbie
  Herbie Herbie אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Herbie
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SVS1 שמתחילה ב "על אלו שבאים לשאול שאלות "אם ייתנו לי, אם אני יכול""

כבוד מנהל/י הפורום - אני מציע (בשמי בלבד, אבל לטובת הכלל) לסגור כל אשכול הנגרר לוויכוחים מהסוג הנ"ל ולהפנות את המשתתפים בהם לעוגן בשם:
"אשכול ההתפלצפויות בנושא שירות ביטחון במדינת ישראל"
פעולה כזו יכולה להעלות את רמת הפורום פלאים, ע"י פתירת בעיות הסירבול שממנו סובלת מערכת החיפוש של הפורם (ראו תגובתו של Johny007 באשכול זה:
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Johny007
לבנאדם אין זין לחפש בין מליון הודעות את מה שהוא מחפש
), ועוד כמה בעיות שעליהן לא ארחיב את הדיבור (מפאת כבודם של המשתתפים).

עוגן נוסף שיכול להועיל מאוד הוא:
"אשכול התמיכה והעידוד" - שם יוכלו כל הנתמכים והמעודדים להתעודד ולתמוך אחד בשני כאוות נפשם, מבלי להסית דיונים מנושאם המקורי, ומבלי להכביד על הפורום ומערכת החיפוש שלו.

בברכה,
שי

פֶּתִי יַאֲמִין לְכָל דָּבָר וְעָרוּם יָבִין לַאֲשֻׁרוֹ
משלי יד:טו

~

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:06

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר