10-11-2005, 00:49
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 08.03.04
|
|
|
למרות שהיצירה שלך היא אחת מבין מעטות בפורום
שבאמת שוות תגובה - אני אבחר לא להגיב עליה, ואנסה לתת לך עצה.
ראה, גם אני כמוך בזמנו חיפשתי פידבקים ליצירות שלי באנגלית - בעיקר בפורומים ואתרים באנגלית, מן הסתם.
גם שם זה לא בדיוק עבד, כיוון שבד"כ דובר במרכזי מידע עצומים והיצירה היתה הולכת לאיבוד בין רבות אחרות.
בפורומים בעברית זה עבד מעט יותר טוב, אבל עדיין - גם ככה קשה לקבל ביקורת ראויה על יצירה בעברית, על אחת כמה וכמה על יצירה בשפה אחרת (ואולי זו אחת הסיבות שזנחתי כתיבה אנגלית מקורית ועברתי לתרגם חומרים של גדולים ממני).
ואם בכל זאת להתייחס ליצירה שלך - היא באמת מדהימה, כתובה היטב וברהיטות, ואם שאר היצירות שלך מתקרבות לרמה של זו - אשריך.
לכן, איך שאני רואה את זה, יש לך כמה אפשרויות - האחת, תמשיך לכתוב "למגירה", ללא תגובות על היצירות שלך (אם סוג התגובות שאתה נתקל בו לא מספק אותך).
אפשרות אחרת היא לחפש פורום (לאו דווקא במונח האינטרנטי), שונה ממה שנתקלת בו עד עכשיו, בו תקבל תגובות ארוכות, ממצות ובונות. והאפשרות האחרונה היא פשוט ליצור מקום כזה בעצמך (ואם אתה מעוניין בפרטים, פנה אלי ב-ה.פ)
שיהיה בהצלחה