לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-11-2005, 01:21
  oplo oplo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.02.04
כל כך הרבה חששות

אני מתגייס לצנחנים ב24 לחודש, יש לי כל כך הרבה חששות, אני כבר מתחרפן מזה יוצא לי לא להרדם בלילות בגלל זה. אניפשוט כל הזמן חושב על זה.. מאז ומתמיד החלום שלי היה לשרת ביחידה מובחרת.
הייתי בגיבוש מטכ"ל, ו669, ולא עברתי.
שלא כמו ההכנה שלי לגיבושים הקודמים, הפעם לקחתי את עצמי בידיים..אני רץ המון, ומתאמן המון. באמת אני יכול להעיד שאני ממש ממש קורע את התחת.
אבל מה אם לא? מה אם אני לא אצליח? זה כל כך מטריד אותי שאני כבר מתחרפן...אני כבר לא יודע מתי לעצור את עצמי באימונים, אני כל הזמן מרגיש שאני צריך עוד ועוד להתאמן, שאני לא מספיק בכושר. (ושוב בגלל הטראומה שנשארה אצלי מהגיבושים הקודמים). אני כל כך רוצה את זה, ולא בגלל להגיד שוואלה אני ביחידה מובחרת, אני באמת מחפש לתרום, לשרת את המדינה שלי... ולשאוף לטוב ביותר.

אוףף..סתם רציתי לחלוק. (אם יש לכם דעה בעניין או סתם רוצים להזדהות, אתם מוזמנים).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-11-2005, 01:33
  __moshe__ __moshe__ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.06.04
אל תדאג...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי oplo שמתחילה ב "כל כך הרבה חששות"

תן הכל ויהיה בסדר... אני יודע שזה נשמע נדושששש אבל מה לעשות זאת האמת...
אתה הרי לא יכול לעשות יותר מאשר לתת את הכי הרבה שלך.. ואם עבר מפואר כמו שלך:
סיימת יום סיירות וקיבלת זימון מטכ"ל ובנוסף עברת את הפסיכולוג (בכל זאת מעיד על האישיות)
לאחר מכן הגעת לגיבוש 669 שנחשב אחד הקשים ואם אני לא טועה סיימת ולא עברת ולכן הגעת לנצחנים בראיון...
אני זוכר אותך עוד מאז שעשית יום סיירות בינואר אשתקד... אני זוכר את המאמר גם...
שורה תחתונה.. אם היית טוב אז והיום אתה עוד יותר טוב לפי דבריך אז אין שום סיבה שלא תעבור...
האמן לי... יש לי חבר בפלס"ר צנחנים והבן אדם היה איתי בשכבה ובמקרה ראיתי אותו ביום שישי והוא סיפר לי שזה אפשרי בהחלט ואני אומר לך שזה אפשרי בהחלט... את הכל אתה כבר יודע... מה שאתה צריך זה שיגיע הרגע שאתה מחכה לו כדי להוכיח לעצמך.. אומנם אני לא מכיר אותך אבל לפי כל מה שיצא לי לראות מדבריך בפורום ומהרקורד שלך אז אתה תתקבל ב"ה ליחידה מובחרת...
סך הכל זה קשה אבל זה אפשרי ואם אתה באמת בא בגישה כזאת אז כלום לא יעצור אותך...
גם אני הייתי בסיפור דומה רק שאני באמצע הגיבוש (יחטי"ות גולני) פרשתי וזה נטו בגלל הראש ולא הגוף... פשוט לא הייתי מרוכז ולא באתי בגישה המתאימה..
תרגע... תן הכל ואני מאמין שתעבור
בהצלחה!
ישן 10-11-2005, 12:24
  glang glang אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.04
אחי, אני מבין אותך כל כך!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי oplo שמתחילה ב "כל כך הרבה חששות"

אין הרגשה יותר גרועה מאשר לפני גיבוש! כמה שלא תתכונן, כמה שלא תכין את עצמך נפשית (איך עושים את זה בכלל?), תמיד תהיה לך נפילת מוטיבציה לפני כל גיבוש שהוא וכמה שהוא יותר קרוב-ככה התחושה יותר חרא. גם לי היו את אותם תופעות של חוסר שינה ואפילו דיכאון קל.

אני יודע שמה שאני לא אכתוב לך, שום דבר לא ישנה את ההרגשה הזאת. רק חשוב שתבין שזה לגיטימי לגמרי.
ועכשיו סיפור אישי .
בגיבוש שלדג האחרון הייתה לי, כרגיל, את אותה ההרגשה . זה הגיע למצב כזה שבדרך לגיבוש ממש אמרתי שאין לי כח וחשק לעשות את זה. ממש פחדתי שזה ישליך לי על כל הגיבוש וידפוק את הביצועים שלי. בשלב מסויים במהלך ההכנות לגיבוש (חלוקה לקבוצות וכאלה) הגעתי למסקנה שאני לא חושב על זה יותר ומרכז את כל האנרגיה שלי במטרה אחת ספציפית- בספרינטים הראשונים. ואכן כך היה, בכמה ריצות הראשונות נתתי את הרבאק של החיים והגעתי במקומות טובים. משם, הדלת כבר סלולה להצלחה, הייתי על המסלול הטוב וכל הגיבוש שמרתי על מקום טוב. הוכחתי לעצמי שאני יכול להיות בין הראשונים והידיעה הזאת לא נתנה לי להוריד את הביצועים (אגב זה עזר בכל דבר בגיבוש, לא רק בדברים הפיזיים). בקיצור מה שאני מנסה להגיד לך זה לא משו חדש, ועוד פעם הכל בראש. כלומרברגע שאתה מבין שאתה מסוגל לעשות את מה שאתה רוצה (במקרה של יחטי"ות זה לאו דווקא להיות בין הראשונים), אתה תעשה את זה.

חוץ מזה שהנתוני פתיחה שלך מצויינים: אתה בא בכושר, עם הרבה ניסיון (לניסיון היה חלק ענק בהצלחה שלי בגיבוש שלדג) והנתונים האישיים שלך גבוהים מאוד. אז אולי זה לא יעזור להוריד את הלחץ אבל אני אומר לך בתור מישהו שמסתכל מהצד, אתה אמור להיות הרבה פחות לחוץ ממה שאתה עכשיו.

בכל מקרה, שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחה, אני חושב שהצבא צריך עוד אנשים כמוך עם מוטיבציה אמיתית לשרת את המולדת. חזק ואמץ!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:10

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר