12-11-2005, 22:15
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.02.02
|
|
|
שאלה לגבי איבוד מידה מהרד דיסק- שחזור?!!!!
שלום רב לכולם.
קודם כל רציתי להגיד שהדברים שאני אכתוב כאן מאוד חשובים לי. ולכן כל מי שבאמת מבין בעניין שיגיד.
ומי שלא בטוח, שיגיד כך, כי לי אין מושג בזה וחשוב לי לדעת על זה כמה שיותר.
אז ככה, לפני כשבוע, נתתי את המחשב שלי ל"תיקון" יותר נכון בדיקה, בחברת מחשבים די טובה.
המחשב עשה ביות של RESTART ואחרי זה פשוט הגיע למצב שבו הוא מגיע להתחלה של הווינדוס ואז ניהיה מסך כחול ועושה שוב |restart.
אז אמרתי להם, לבדוק את החומרה, אך ורק את החומרה. חתמתי על דך שבו כתבתי את הבעיה. ואמרתי (בלי לכתוב) למוכר שיעשו בדיקה אך ורק על החומרה ואם הם ירצו לעשות שינוי כלשהו לתוכנה אז שיודיעו לי קודם ויקבלו ממני אישור. ואמרתי במיוחד, שלא יתקינו או ימחקו שום דבר כי את זה אני יכול לעשות בעצמי (כמו להתקין את הווינדוס מחדש).
המחשב הוא של אבא שלי ובו יש (יותר נכון היו) המון תמונות של TIFF , תמונות ברמה מקצועית שעליהם הוא עובד שנה וחצי במחשב הזה. 120 ג'יגה כמעט של תמונות. שאותם הוא סרק מניגטיבים, ועיבד בפוטושופ. עם כמה וכמה מהם הוא זכה בתחרויות בינ-לאומיות לצילום.
טוב, אז כמו שהתחלתי להגיד, חתמתי, אמרתי, יצאתי.
אחרי שבוע בערך, שבאמת אין לי מושג למה זה לוקח כל כך הרבה זמן. הגעתי לחנות אחרי שאמרו לי שאפשר לקחת את המחשב. פתאום הם לוקחים אותי למעבדה כדי "להראות" שהכל בסדר. מדליקים את המחשב. ופתאום המחשב נכנס לווינדוס, והכל "טוב".
ואז אחד מהם ממלמל משהו על פירמוט, ושצריך למחוק את הווינדוס כי הם התקינו אותו רק לבדיקה. ואז שאלתי. מה עם כל התוכן. הוא אומר- מחקנו רק את פרטישן c לא נגענו ב D אז אמרתי, אין לי בכלל פרטישנים. הכל C !!! וראיתי, שהכל מחוק.
התחלתי להתעצבן וכו'. זה לא חשוב.
בסופו של דבר, אני רוצה לדעת מה עליי לעשות? לבוא אליהם עם עורך דין? אפשר בכלל לשחזר את מה שהיה על ההרד דיסק?
השארתי את המחשב אצלהם כדי שלא יגידו שעשיתי משהו בעצמי בבית.
אבל מה עליי לעשות? תעזרו לי בבקשה, אבא שלי פשוט בדיכאון, וכועס נורא.
הם עוד אמרו לי שבסה"כ אני חייב להם 120 שקל על הבדיקה.
בבקשה תעזרו לי !
|