לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-11-2005, 12:19
  mavi mavi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.01.02
בעיה עם רשת ביתית (האינטרנט לא עובד באחד המחשבים)

יש לי 2 מחשבים בבית המחוברים ברשת ביתית (עם חוט, כרטיסים של רילטק, סוויצ' על מנת שלא יהיו תלויים אחד בשני בשביל האינטרנט, וראוטר מהמודם רשת של בזק).
יום אחד כיביתי את המחשב "למטה" (כאן נכנה אותם בשמות
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://rotter.name/nor/Images/oranis/vhappy.gif]
) וכשהפעלתי אותו מחדש לא עבד בו האינטרנט, היינו צריכים לכבות את הראוטר ולהתחבר דרך חייגן מהמחשב "למעלה" ורק בו האינטרנט עובד. הרשת עובדת נהדר ומהר, ניתן להעביר קבציפ ממחשב למחשב, להשתמש בתוכנות וכו'... אבל האינטרנט מסרב לעבוד במחשב למטה! ניסינו לחבר את המודם ישר למחשב למטה, ולהשתמש בחייגן, המחשב מתחבר לאינטרנט, אבל לא גולש לשום אתר ולא יכול אפילו לשלוח ping לשום מקום! אמרו לי שיכול להיות שמדובר בתוכנת ריגול שחוסמת לי את כל הפורטים, אבל עשינו בדיקה מקיפה עם המון תוכנות (במצב בטוח כמובן) שונות ומשונות והמחשב לא מצא כלום! אני כבר לא יודע מה זה יכול להיות! האם הבעיה היא במודם\ראוטר של בזק? משהו השתבש בתוכנה שלו? אם כן אז איך למעלה האינטרנט כן מחובר? הבעיה לא יכולה להיות ברשת כי השיתוף בין המחשבים עובד נהדר! הבעיה היא גם לא תוכנת ריגול כי לא מצאנו אחת כזאת.. למישהו יש רעיונות לפתרון?!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-11-2005, 09:43
  mavi mavi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.01.02
רק עכשיו אני משתמש בחייגן משום שהראוטר לא עבד!
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ניב_ שמתחילה ב "משהו כאן לא מובן לי אתה עובד..."

מכיוון שפתאום האינטרנט למטה לא עבד ולמעלה גם לא עבד, אז אומנם השארתי את החוטים כפי שהם אבל יצרתי חייגן למעלה ודרכו נאי מחובר כרגע... למטה אפילו דרך חייגן (כשהאינטרנט למעלה מנותק כמובן) המחשב מסרב לגלוש לשום אתר ולהתחבר לשום שרת.
אני חושש שאתם לא מבינים את הבעיה נכון.. הכל עבד נהדר וכנראה נפל איפשהו... יש לי סוויצ' שאליו מחוברים 2 המחשבים והמודם של בזק. למעלה המחשב מצליח להתחבר דרך חייגן ולגלוש, למטה המחשב מצליח להתחבר עם חייגן אבל לא מצליח לגלוש, בשניהם הראוטר לא עובד והמחשב דורש התחברות. אני חושב שפשוט צריך לאפס הכל ולהתחיל מחדש אבל אני לא בטוח שאני יודע איך.. איך אני מאפס את התוכנה של המודם בזק? איך אני מאפס את כל ההגדרות רשת ובונה את זה (בעזרתכם אני מקווה.. ) מחדש בצורה הנכונה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:14

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר