לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-11-2005, 00:12
צלמית המשתמש של ירושלמי אחד
  ירושלמי אחד ירושלמי אחד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.05.02
שלח הודעה דרך ICQ אל ירושלמי אחד
YNET
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "שרון החליט לפרוש מהליכוד."

מקורבים: שרון החליט לפרוש מהליכוד

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3172187,00.html

לאחר ימים ארוכים שבהם החזיק מדינה שלמה במתח, אומרים הערב מקורבים לשרון: הוא יודיע מחר על פרישה מהליכוד והקמת מפלגה חדשה
אטילה שומפלבי

אריאל שרון, ראש ממשלת ישראל ויושב ראש הליכוד, צפוי להודיע מחר (ב') על פרישה ממפלגת הליכוד. במערכת הפוליטית גברו במהלך יום האתמול ההערכות כי שרון יפרוש. מקורבים לראש הממשלה אמרו אמש ל-ynet כי הוא החליט על כך בשעה-שעתיים האחרונות. בכירים בלשכת ראש הממשלה אמרו כי "99 אחוז ששרון פורש, מחר הוא יודיע על צעדיו".

שרון עצמו קיים אמש מספר רב של פגישות, והוא עזב את משרדו רק בסביבות השעה עשר, לאחר שנפגש עם יושבי ראש סיעות האופוזיציה. כהרגלו, הדרים שרון לחוותו, אולי לליל התלבטויות והתחבטויות אחרון לפני ההודעה הדרמטית.

על כל מקרה שלא יבוא, מקורביו של ראש הממשלה הכינו לו שני נאומים שאמורים לספק מענה לכל אחד מן המקרים.

מאז השעה עשר גברו ההערכות במערכת הפוליטית ובסביבתו של שרון, כי הוא יודיע מחר על פרישה. סביב השעה אחת עשרה העריך אחד מיועציו של ראש הממשלה כי "הסיכויים הם 70 - 30 לטובת הפרישה". זמן לא רב לאחר מכן, התגברו ההערכות, והפרישה הצפויה הפכה לעובדה כמעט מוגמרת.

בשעות הערב נראה היה כאילו התקבלה החלטה סופית, אולם יועציו של שרון סירבו לאשר את הכיוון. "אנחנו לא יודעים", חזרו ואמרו פעם אחר פעם לכתבים. "אנחנו באמת לא יודעים". גורמים המקורבים לראש הממשלה אמרו סביב השעה עשר כי עדיין לא ברור מה הכיוון, אולם מאוחר יותר, החלו לזרום ידיעות על כך כי למעשה - שרון החליט סופית לפרוש. סמוך לחצות אישרו מקורביו: הסיפור נגמר. מחר הוא מודיע על פרישה.

שר הביטחון שאול מופז, ששמו הוזכר כמי שילך עם שרון למפלגה חדשה, אמר כי הוא נשאר בכל מקרה בליכוד. מופז אמר כי "אם תקום רשימה חדשה, אני מודיע שאני נשאר בליכוד ואני קורא לראש הממשלה להישאר בליכוד, כי רק ליכוד מאוחד ינצח את הבחירות". לעומתו, הבהיר השר אהוד אולמרט כי הוא ילך אחרי שרון בכל דרך שיבחר.

סיעת הליכוד צפויה להתכנס בשעה שתיים בצהריים בחדר הסיעה בכנסת, אולם בלשכתו של ראש הממשלה לא ידעו לומר אם הוא ימסור שם את הודעתו, או

שמא יעשה זאת לפני כן או לאחר מכן. "זה יוחלט סופית רק בבוקר", אמר אחד היועצים של שרון.

יו"ר מפלגת העבודה, ח"כ עמיר פרץ, ישלח מחר הודעה רשמית מטעם המפלגה, בה יודיע לשרון על החלטת מרכז המפלגה לפרוש מן הממשלה ולהפסיק את השותפות עם הליכוד. משמעות המהלך: התפטרותם של שרי מפלגת העבודה, שאת מכתבי ההתפטרות שלהם מחזיק פרץ אצלו, ופירוק ממשלת האחדות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-11-2005, 01:56
צלמית המשתמש של DSKHV
  DSKHV DSKHV אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.12.02

מקורבי שרון: פרישתו מעידה על מהלך מדיני מרחיק לכת
יום שני, 21 בנובמבר 2005, 1:22 מאת: יוסי ורטר, הארץ

החלטתו של ראש הממשלה, אריאל שרון, לפרוש מהליכוד, מעידה על כוונתו לבצע מהלך מדיני מרחיק לכת בקדנציה האחרונה שלו, אם אכן ייבחר בשלישית לראש ממשלה. כך אמרו אמש גורמים המקורבים לראש הממשלה. לטענתם, אם שרון היה מסתפק בהתנתקות מעזה, הוא היה נשאר בליכוד ו"הולך על בטוח", אבל החלטתו לפרוש מלמדת על שינוי מרחיק לכת באידיאולוגיה שלו, שעשוי לכלול גם פינוי כל או רוב ההתנחלויות המבודדות בשטחי הגדה המערבית.

מקורבים לשרון אמרו אמש, כי המפלגה החדשה תהיה "מפלגת מרכז אמיתית, מכל הבחינות מדינית, כלכלית, וחברתית". מפלגתו של שרון מועמדת להקים קואליציה עם מפלגת העבודה, שינוי, ואפילו עם מרצ, ולזכות בתמיכה מבחוץ של הסיעות הערביות בכנסת הבאה.
http://news.walla.co.il/?w=//811812

תרגום אמנת ה"חמא"ס" לעברית

ישן 21-11-2005, 14:13
  illi illi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.03
לא בטוח ....
בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "יש מושחתים בכל המפלגות, אבל מתחרים לשרון - אין!"

אהלן

אני לא בטוח בהכרזתך הנ"ל . אבל אמרת אמרת .

רק תגיד לי בבקשה, למה נדמה לי שאם שרון לא היה פורש מהליכוד, אלא מאחד שורותיו כפי שעשה אחרי שביבי דירדר אותו וכמעט חיסל אותו , והסקרים היו מראים ששרון בראשות הליכוד לוקחים את הבחירות "בהליכה" ובגדול , אזי הקולות בגין מעשיו של שרון היו מיזעריות ?
ואל תגיד לי : "נדמה לך" , כי זה בטוח שלא נדמה לי. ולראייה כל אותן הסתות שחברי כנסת, שרים ורבנים מכובדים עשו נגד ההתנתקות בכלל לא מוזכרים כאן כדבר שלילי או אנטי דמוקרטי לפחות .

אתה עוד מחפש צדק ויושר? שיהיה ברור, אינני מתכוון לומר שזה בסדר שאין צדק ויושר , אבל כאשר מותחים ביקורת על ראשי המדינה יש למתוח ביקורת על כולם בלי יוצאים מהכלל .

לפחות שהביקורת תיהיה הוגנת .

בברכה

illi
ישן 21-11-2005, 08:43
  relove relove אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.02
פרישתו של שרון הופכת את המערכת הפוליטית ליותר נכונה

המצב בו מצע של מרץ מיושם ע"י הליכוד בגלל בגלל אדם אחד, יהיה אשר יהיה - הוא לא טבעי.
זהו מצב מעוות ושקרי ששם ללעג את הדמוקרטיה ואת רצון הבוחר. יהיו אשר יהיו תוצאות הבחירות, לפחות לא נמשיך לחיות בעיוות פוליטי אידיאולוגי.
איך שאני רואה את הדברים, הליכוד הקיא את שרון. שרון קלט שאת האידיאולוגיה השמאלנית שלו הוא לא יוכל ליישם מתוך בית ימני זה פשוט לא הולך ביחד.
עוד יתרון אחד לפרישתו של שרון- נקטע המומנטום של פרץ.
פרץ כבר לא בעין הסערה , האיש שמשנה את הפוליטיקה ומשפיע על המהלכים. אחרי שבוע אחד בלבד שפרץ נהנה מצומי חסר תקדים המצלמות מופנות אל שרון והציבור והתקשורת מתמקדים בו ובמעשיו.
פרץ נזנח בינתיים, דבר שאם ימשיך יהיה מכה אנושה לפוליטיקאי שעדיין לא התקבע בעיני הציבור כמנהיג פוליטי אמיתי שיכול ממש לעמוד בראש הממשלה ולהנהיג את העם.

נערך לאחרונה ע"י relove בתאריך 21-11-2005 בשעה 09:02.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:03

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר