|

20-05-2005, 20:12
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 22.09.04
|
|
אז ככה, כמה תיקונים
לא נותנים ללכת עם שרוכים וחגורות רק באגף, שזה לאנשים שמאיימים לפגוע בעצמם, או באחרים, ואז מכניסים אותם לאגף שזה תא של בערך 5 מטר על 2 מטר, ישנים שם על מיטת בטון, עד 2 אנשים בכזה תא, כשיש להם שמירה של עצירים אחרים 24 שעות ביממה, התנאים באגף קשים מאוד ומקבלים טיול פעם ביום, כמו כלא אזרחי..
אז ככה, מה שאני יגיד אני יסביר על כלא 4, זה מה שאני יודע מנסיון :>
אז ככה, מגיעים לכלא, ביום הראשון חותמים על ציוד, מדים (של המארינס עכשיו, אז זה היה חייל אויר), קיטבג, כלי רחצה וכל מיני כאלה שטויות, ואז הולכים לישון(אני לפחות הלכתי כי הגעתי בלילה) במעצר, שזה מעיין תאים משביזים רצח, מישהו מתקלח, וכל התאים מוצפים חחחח.., יום למחרת כל המכורי ניקוטין מכריזים אם הם מעשנים או לא.. ומקבלים סיגריות.
עוברים ת'כביש של צריפין ומגיעים לכלא, שם ביום הראשון בכלא נמצאים בפלוגה ג'(עוד מעט אני יסביר על הפלוגות), שם עושים את כל תהליך הקבלה, מעבר אצל המ"פ שמחליט איזה אגף תהיו, אם רוצים קבן אז מדברים איתו, שיחה עם רופא, משקית ת"ש, ואז מייבשים אותכם מלאמלאמלא זמן בחדר ענק עם מיטות אבל בלי מזרונים :>, ובמשך כל הזמן מנסים לעשות עליכם פוזות וצועקים ואל תזוזו וכל החרא הזה, מאיימים במשפט שיוסיפו לכם ימים והכל, אל תתרגשו מהם.
אחר כך נכנסים לתא של פלוגה ג, עד משעבירים אתכם לפלוגה אליה שיבצו אתכם.
אז ככה הסברים על הפלוגות:
פלוגה א' - מיועדת לאנשים בדרך כלל ששפוטים עד 28 יום בערך או שנשאר להם תקופה מעטה, הפלוגה מחולקת ל2 מחלקות, מחלקת מח"מ ומחלקת משמר. מחלקת מח"מ, עושה את כל העבודות בבסיס- עבודות רס"ר, גינון, חדר אוכל, מטבח וחלק אף יוצאים לעבודות מחוץ לכלא כמו תל השומר וכל זה.. המחלקה השנייה - מחלקת משמר, שהם שומרים כאילו שומרים על הבסיס, עושים שמירות ארבע שמונה, שבדוגרי יוצא יותר, כי צריך להיות תמיד שעה מוכנים לפני לחכות למפקדים, ותמייד המפקדים דואגים לתפירות כמובן, אז יוצא ככה סביבות שש שש, שומרים או בכמה מגדלים או פטרולים או באגף כמו שהסברתי מקודם עליו.. כמובן שמי שהרבה זמן בכלא, ישמור פחות כי תמיד יש עודפים ומתקמבנים שם..
בפלוגה א' ישנים באוהלי 12, סביבות 30 אנשים באוהל במיטות קומתיים, יש ספירות במהלך היום, ובשאר היום יש ארוחות (גועל נפש) וזהו לא עושים כלום..
פלוגה ב' זה לאנשים דכלואים לקצת יותר זמן, הם כלואים בתאים, אך יוצים גם לעשות עבודות כמו מחלקת מח"מ, לא יודע להסביר על זה הרבה ,לא הייתי שם
פלוגה ג' זה בעיקר לאל"מים (אסיר לפני משפט), וכלאה שכלואים לתקופה ארוכה וכל זה, הם ל היום כלואים בתאים עם רחבה ליד התא, סביבות 20 איש בתא אם אני זוכר נכון.. אין כלכך מה להגיד על פלוגה ג' כי הם כל היום בתאים כמעט:>
מהכלא כמובן אתה יכול לעבור למעצרים בבסיסים פתוחים (כמו שהתמזל מזלי לפחות לדעתי), אני אישית עברתי למעצר במתקן עופר, כלא ביטחוני, הייתי שם עובד רס"ר ובעבודות מטבח, התנאים שם פי מליון יותר טובים, ואפשר להגיד שנהנתי להיות שם!
אם יש עוד שאלות תשאלו אני ישתדל לענות.. מקווה שעזרתי
|
|