לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-11-2005, 19:06
  AlonElimlch AlonElimlch אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.10.05
מתוך ייאוש עמוק...אני מתגייס עוד שבוע בדיוק 27 (שריון)

ואני לא רוצה להגיע לשם פשוט לא רוצה לא בגלל שאני חושב שהחייל דפוק אני גם לא רוצה להגיע לשייטת או למטכ''ל או כל דבר אחר שרבים חולמים עליו אני פשוט רוצה ללכת בעקבות החלום שלי למג"ב בקיוסק מידע למלש"ב רשום לי שאני יקבל תשיבוץ שלי ביום הגיוס על ידי קצין מיון לכולם רשום את זה לגבי התאריך הזה? או שלחלק רשום שריון ויכול להיות שעדיין יש תקווה? בכל מקרה גם לגבי סירוב פינוי אין מה להתעסק בזה לפי מה שהבנתי למג"ב ממיינים מראש ואם אני לא מתפנה אני סתם ילך לכלא (אין לי בעיה באמת שלא אבל אמרו לי שזה לא מה שיביא לי מג"ב ) למלא 55 אני לא רוצה כי 99.9 שזה פשוט יכנס למגרסה של צה''ל
מה אני יכול לעשות?
בבקשה אנשים זה ממש חשוב לי אני באמת מלא מוטיבציה לגבי הצבא אבל אני לא מבין למה צריכים לשבור לאנשים חלומות שקיימים אצלם מגיל אפס אני כן רוצה לתרום וכמה שיותר הבקשה היחידה שלי זה לתרום ולהנות תוך כדי.....
תודה מראש לכל מי שיעזור\ינסה לעזור

עריכה:
הפרופיל שלי הוא 82 ככה שאני מתאים מבחינת פרופיל
וחוץ מדוחות חנייה אין לי עבר פלילי בכלל.....
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-11-2005, 17:05

אממ תודה לכולם על התגובות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי AlonElimlch שמתחילה ב "מתוך ייאוש עמוק...אני מתגייס עוד שבוע בדיוק 27 (שריון)"

ג'וני אני לא מפחד לסרב פינוי אני כן מפחד לאבד את החלום שלי.....באמת בלי לשחק אותה וכלום הסירוב ממש קטן עליי אבל אני לא רוצה להגיע למצב שהוא לא יביא לכלום חוץ מלכלא ואז לשיבוץ במקום שאני לא רוצה וגם אני לא רוצה להתגייס במרץ אז אני ילחם כמה שאוכל
בכל מקרה אבא שלי עכשיו בטלפון עם ניסים לוגסי(מנהל גיוס מג"ב ) יש בינהם איזה היכרות דרך חבר משותף בני משהו(אחד ממקימי הימ"מ) היה עם ההורים שלי לא מזמן באיטליה אני מקווה שיצא מזה טוב
אגב עוד משהו שהייתי רוצה לאמת הבני הזה אמר לאבא שלי שבגלל שהוא(אבא שלי) גם היה במג"ב ככה גדלים הסיכוים שלי כי זה יעני דור המשך משהו בסגנון
יש מצב?
שוב תודה לכולם ובהצלחה לכם ולי
ישן 22-11-2005, 10:09
  דובדבן דובדבן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.04
מספיק לזיין את השכל!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי AlonElimlch שמתחילה ב "מתוך ייאוש עמוק...אני מתגייס עוד שבוע בדיוק 27 (שריון)"

כל החבר'ה שחושבים שמג"ב זה חרא שירות וחרא חיל - פשוט אל תכתבו דברים שאתם לא יודעים באמת ושפשוט ככה ההורים שלכם חינכו אותכם מול הטלויזיה העוינת שמג"בניקים הם טמבלים ומפוצצים ערבים.
הכל שטויות עבדתי עם מג"ב 4 חודשים ואני אומר לכם למרות שאני מתגייס ביום חמישי לצנחנים אני מחזיק ממג"ב חיל מספר 1 ואם לא הייתי רוצה הלגיע לפלס"ר אז בטוח הייתי במג"ב (אולי עוד ניהיה?).
קיצור אחים שלי אל תדברו סתם אם אתם לא מכירים אותם באמת, הם אנשים שחבל על הזמן, תורמים המון וסופגים הרבה חרא גם מהתקשורת וגם מהערבים.

לבחור שרצה להגיע למג"ב וקיבל שיריון- אני אישית דיברתי עם לוחם מג"ב על הסיפור שלך והוא אמר לי שפשוט אל תתפנה בשום מחיר! יש הרבה אנשים שלא רוצים מג"ב ביום הגיוס ובגלל זה יש מצב שאפילו לא ידחו לך את הגיוס למרץ אלא יגייסו אותך עד סוף החודש. פשוט אל תשבר בפינוי בבק"ום ואל תפחד מהאיומים, מהצעקות ואולי מהאפשרות לשבת בכלא יומיים-שלוש. אם אתה באמת תרצה מג"ב אתה תקבל מג"ב. המון בהצלחה אחי! (אותו מג"בניק שדיברתי איתו היה בדיוק באותו מצב כמוך).

ישן 22-11-2005, 21:20

תודה רבה לכולם

+DEATH+ יכול להיות שאתה ממש צודק...אתמול אבא שלי דיבר עם ראש מנהל הגיוס של מג"ב ועם הרס"ר של בית חורון והוא אמר לו שמגייסים מג"ב ב27 ושמפנים אותם לבית חורון ב28 יעני יושנים לילה בבק'ום היו לי קצת ספקות לגבי מה שהוא אמר כי עד עכשיו כל התאריכים שנתנו פה בפורום היו נכונים ומאומתים בכל מקרה ח'ברה אני מרגיש שהמצב מתחיל להסתדר אותו רס"ר מבית חורון לקח את הפרטים שלי ואמר שהוא יסדר אותי....אגב הוא ואבא שלי עשו יחד טירונות ואז היו יחד בסדיר הוא נשאר במג"ב ואבא שלי עזב(חבל...חח) בכל מקרה אני מקווה לטוב...אני ממש לא רוצה להתחיל את השירות שלי בסירוב פקודות
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:03

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר