24-11-2005, 19:41
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 19.09.05
|
|
|
או הו.... קבל רשימה!
*שכשאתה מעצבן אותם הם רושמים אותך בפנקס מפגר שהולך לפח אחרי זה...
*כשלך מצלצל הפלאפון, רצחת את השיעור! כשלהן מצלצל הפלאפון "תסלחו לי רגע... זה חשוב.. לא לקום! אני כבר חוזרת"
*כשהיא מתחצפת אליך זה נזיפה, כשאתה אליה זו חוצפה!
*שממך היא מבקשת להכין שיעורי בית למחר, אבל לוקח לה חודש לבדוק מבחנים!
*שאם איזה חנון מתנהג יפה הן נותנות לו "מכתב טוב!" מה זה הזיוני מוח האלה?!
*מישהו יכול לתת לך מכות שיעור שלם ולזרוק עליך ניירות והיא לא תשים לב! אם אני אתן לו כאפה... *קום! קח ת'דברים שלך! חכה לי אחרי השיעור!"
*שלא מרשים לילדים להיכנס לחדר מורים כאילו זה מקדש!
*שבמקרר שבחדר מורים יש מיליארד קרטוני חלב לכל מורה בנפרד
*שהשרותים של הבנות נראים כמו שירותים בבית מלון ושהשירותים של הבנים נראים כמו שירותים בתחנה המרכזית ולאף אחד לא איכפת
*שאם מורה מרביץ לתלמיד אף אחד לא שם זין... אבל אם תלמיד מרביץ למורה... צ'קלקות! עיתונות! צוותי טלוויזיה! זריקה מבית הספר! הגליה! אבטלה! מה קרה?!?!?!?!!?!?!?
*שאם מישהו שובר את החלון שלידי ואני לא מודה שאני שברתי "בגללי" כל הכיתה תביא שקל לרכישת חלון חדש!
*שאם יש לי חלון או התבטל שיעור תמיד יש את המורה המניאקית שנדחפת להעביר שיעור שלה...
*שאם מורה מצונן קצת, הוא הולך הבייתה... אם יהיה לי דלקת קרום המוח והתקף אפילפסיה יכריחו אותי להישאר ללמוד!
ויש עוד הרבה... פשוט התעלפה לי היד...
אחד אחרון:
*שהמורה מכתיבה בשיא המהירות, מתלונן על זה שאני איטי, ואם אני מפסיק לכתוב "למה אתה לא כותב?" למה? "כי אמא שלך המליטה אותך במטוס סילון זה למה יא כלבה מצורעת!"
נערך לאחרונה ע"י ~M~ בתאריך 24-11-2005 בשעה 19:43.
|