לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-11-2005, 00:04
  bearcub bearcub אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.08.05
Counter

שלום.
נכנסתי לאתר הזה:
http://magix.c97.net/read.php?8,2
בו מוסבר איך ליצור מונה מבקרים באתר שלי, כאשר אדם בעל כתובת IP זהה שיעשה רענן לדף - המונה לא יעלה...מקווה שעד כאן מובן.
מקסימום תקראו מה שכתוב כאן:

Hit counter always counts whenever a user open a page. If a user open the same page for 10x, hits counter counts as 10x too. This will not indicate actual visitors, where no matter how much a user visits a page, he only be counted as one visitor.

Imagine a hotel guest. Hit counter counts how many time a guest enter the hotel, if he enter the hotel 10x a day, hit counter counts 10 guests. This is very wrong. Meanwhile visit counter only count one guest, which is very true.

So, how do we create a visit counter? We must know how to identify a user if he is actually have visited our site (or pages) today. This can be done by two ways:
  1. The simplest and easiest is to use cookie. When a user visit our site for the first time, we set a cookie in his browser. The next time he visit our site (in the same day) we recognize him by his cookie.
  2. The other method is to recognize his IP address. When a user visit our site for the first time, we take a note of his IP, and put it in our database. The next time he visit our site (in the same day) we recognize him by his registered IP in our database.
עכשיו, לפי השיטה השנייה שלהם, כתובת הIP...אני לא בדיוק הבנתי איך עושים.
כתוב כאן:http://magix.c97.net/read.php?8,2
להוסיף טבלה (sql query)
ולרשום איזה קוד.
לא הבנתי איך בדיוק אני מוסיף טבלה...איפה וכיצד? דרך PHPMYADMIN ??
אין לי ניסיון בנושא הזה ולכן אני מבקש הסבר בהתחשבות שאני לא מנוסה בכאלה דברים...

תודה רבה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:24

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר