29-11-2005, 21:23
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.08.05
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אפיק1212 שמתחילה ב "מאתר צדדי חובלים-האם ללכת ליום סיירות?-עזרה!"
הי
גם לי יש זימון ליום סיירות בינואר וגם אני מעוניין רק בחובלים ביום סיירות (אמא שלי לא מסכימה לחתום על מטכ"ל / שייטת), ומבחינת כושר בינתיים יש לי שברי מאמץ, אבל אני בא בגישה מלאת ביטחון ליום סיירות.
לשאלתך - לא נראה לי שאם תבריז תקבל מאותר צדדי. בקשר לכך אם אתה נכשל, אין לי מושג. זה לא נשמע הגיוני שמישהו יקבל חובלים וגם מישהו שנכשל יקבל חובלים, אבל חובר שלי טוען שהוא היה אחד מהיחידים שנכשלו, אבל כמה ימים אחרי הוא קיבל זימון ליום מיון חובלים / צוללות (כאילו הוא עבר לחובלים, אבל הוא לא). ההסבר היחיד שאפשר לתת לכזה מקרה הוא שאולי חלק מהאנשים שנכשלים ביום סיירות אך יש להם נתונים מתאימים (מבחינת קב"א ואולי גם דפ"ר), ואכן לחבר שלי היו נתונים מתאימים, מקבלים זימון לאותו יום חובלים / צוללות, דבר שהגיוני, כיוון שזימון ליום סיירות דורש קב"א 52 בלבד כמדומני, בעוד חובלים דורש קב"א 54, וגם זהו תהליך כלשהו של סינון (הרי אם מאותרים צדדית יכולים ללכת ישר למיונים עם לפסוח על יום הסיירות, אז מדוע שבעלי קב"א גבוהה כשלהם ינופו במהלך יום סיירות הקשה פיזי אותו המאותרים צדדית בכלל לא צריכים לעבור). קח כל מה שאני אומר בעירבון מוגבל, אני מדבר רק על מקרה של מישהו אחד.
אגב = כאשר אני מדבר על "כישלון" ביום סיירות אני מתכוון על _לסיים_ את היום, ולא לפרוש באמצע, שזהו גם כישלון, אך בשבילי בכלל לא אופציה. כמובן שפרישה באמצע היום סיירות מסיימת את דרכך בכל הקשור ליחידות המוצעות ביום סיירות.
בהצלחה!!
|