01-12-2005, 22:59
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
אז ככה, אני מציע לך להשתמש בשני פלאשים + מרככים בצילום אנשים.
השימוש בפלאשים משני כיוונים מבטל הצללות ומייצר פנים מוארות היטב.
המטריות משמשות כמרככים גדולים, וזה למעשה מייצר אור שווה המגיע גם מלמטה וגם מלמעלה (מיקום המטריות בגובה הפנים, במידה ואתה רוצה להאיר את הפנים בצורה שווה ומאוזנת).
רקעים - אפשר להשתמש ברקעים מיוחדים לצילום, או בסתם בדים פשוטים.
הבעיה עם סתם בדים פשוטים היא שאי אפשר לייצר רקע אחיד ויפה כמו שרואים במגזינים. זה דורש התערבות פוטושופ, ואם אתה לא מתמצא בתוכנה, אתה תמצא את עצמך בקלות מתעצבן על הרקע שלך (זה נראה לא מקצועי).
אם אתה בקטע של עיבוד פוטושופ, וחסרים לך קצת 'הרצלים' בכיס, קנה חתיכות בד בסיטונאות (גם שוק זה מקום נפלא). תפור לבד לולאות בשביל להלביש על מוט טלסקופי כמו ווילון, או באמצעות קרניז (כמו בדוגמא שלי).
התמונות המצורפות מראות את הסטודיו שהשתמשתי בו בצילומי הדוגמנות האחרונים שלי (איפור / ביוטי וצילום פירסומת). ה SB800 מאחורה שעומד על חצובה שימש אותי בשביל אפקטים על הרקע, אבל זה בונוס שממש לא חובה בסטודיו (פלאשים לאפקטים).
בנוגע לרקעים - לבן זה בסיסי, וגם שחור / אפור.
שלושת הצבעים הללו הם די חובה בכל סטודיו, וגם קל להשיג אותם. רקעים נוספים שכדאי שיהיו הם אדום, מצוייר, כחול מגורען, וכל מה שאתה אוהב.
אם יש לך עוד שאלות ספציפיות בנוגע לסטודיו, אתה מוזמן לשאול.
נ.ב - מאוורר זה בן-זונה של אביזר שכדאי שיהיה בכל סטודיו שמצלם בנות (כאלה עם שיער ארוך וחלק). אם אתה מצלם דיגיטלי, לפטופ יעזור לך לפרוק כרטיסים תוך כדי עבודה מבלי להתקע, במיוחד בצילום RAW - שאני תמיד ממליץ בצילומים מהסוג הזה.
|