לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-12-2005, 13:44
  OmriSoudry OmriSoudry אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.11.04
זימון מוזר לחמ"ן

אני יודע שדיברו על זה פה בפורום הרבה, אבל לא מצאתי בדיוק את האשכולות האלה אז אני אשאל שוב...

קיבלתי זימון לאיזו דירה בתל אביב, אמרו לי שזו יחידה טכנולוגית של חמ"ן שקשורה במחשבים ולא נתנו פרטים נוספים פרט לפקס עם זימון שמפרט בדיוק איך להגיע. בפקס כתוב שעל פי הנתונים שיש להם אני מתאים ליחידה הזו ואני צריך לעבור ראיונות בדירה ההיא.

ברור לי שאסור לדבר פה על היחידה הזו גם אם מישהו יודע פרטים עליה. אבל זו גם לא השאלה שלי.

מה שאני רוצה לדעת:
אמרו לי שאם קיבלתי כזה זימון, או שיש לי פרוטקציות או שאני ממש ממש טוב. את האמת, אני לא חושב שאני ממש ממש טוב - ובקשר לפרוטקציות, לא ביקשתי מאף אחד לסדר לי זימון לכזה דבר...

מישהו יודע מה זה בדיוק? למה אני קיבלתי כזה ואחרים לא?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-12-2005, 20:58
צלמית המשתמש של ZigZag
  ZigZag ZigZag אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
חסרה לכם הפרספקטיבה הנכונה על היחידות בצה"ל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי OmriSoudry שמתחילה ב "זימון מוזר לחמ"ן"

זה מובן, זה ככה אצל כולם לפני שמתגייסים.
אז תרשו לי להסביר משהו על כל היחידות בצה"ל, גם אם זו ש'13 או 8200, או בכלל איזו לשכה של השלישות.

בכל מקום, יש תפקידים טובים, ויש תפקידים גרועים. גם אם היחידה מאוד טובה וגם אם היא מאוד גרועה, יש בתוכה תפקידים טובים יותר או טובים פחות. גם לש'13 יש חבורה של דפ"רים שנמצאים במנהלה, וגם לשלישות יש תפקידים יותר או פחות בזויים.

מה שאני אומר פה בעצם, זה שאין סיבה להשליך על אופי של מקום מסויים מהיכרות מצומצמת, לא מאיזה חבר שיש שם ובוודאי לא מהאנשים שמתמיינים אליה.

אני אישית מכיר אדם שעשה 15 י"ל מחשבים ונמצא ביחידה מאוד טובה במודיעין.
נשמע טוב?
הוא מש"ק שלישות שם - את זה הוא לא יגיד לכם.

בהצלחה במיונים
ישן 04-12-2005, 00:46
  cyberia_2ooo cyberia_2ooo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.12.01
יחידה ככל יחידה בצהל
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי RaynN שמתחילה ב "יחידה מצויינת. תשאף להגיע לשם."

אין שום עדיפות להגיע לשם או להגיע ליחידה אחרת בחמ"ן או בצה"ל....

התפקידים המוצעים שם בכל תחום שהוא (אני גם מניח שכותב ההודעה מתמיין לתפקיד זה או אחר שקשור למחשבים) לא עולים על תפקידים המוצעים בתחומים מקבילים ביחידות אחרות.

אם תלך לשם ותהיה אדמיניסטרטור, לא יהיה לך יותר מעניין שם מאשר ביחידה אחרת בחמן או יחידה אחרת בצהל

אם תלך לשם, ותהיה מתכנת, יכול להיות לך ממש מגניב, יכול להיות לך ממש משעמם. וגם אם יהיה לך ממש מגניב, יכול להיות לך מגניב באותה מידה שוב, בכל יחידה אחרת.

אין לך מה להתלהב מהשם של היחידה, או כמה מגניבה היא נראת שלוקחת לראיין אותך באיזה דירה באמצע שום מקום.

אם תתקבל ותגיע לשם, יכול להיות לך מאד מגניב, אבל זה לא משהו שבהכרח יכול להיות, ובתור מלש"ב, לא משנה באיזה דרך תבחר (כל עוד אתה בוחר בדרך שתתן לך לשרת במקצוע שאתה רוצה) אתה לא יכול לדעת כמה טוב יהיה לך בשירות.

וכמה שזה לא כיף לחשוב ככה, מכל מסלול שיש בצה"ל בתחום המחשבים, אתה לא יכול לדעת איפה תגמור. אני מכיר אנשים מכל מסלול איתור שלא תחשוב עליו, שהגיעו לתפקידים גרועים, והגיעו לתפקידים מעולים.
בין אם זה כל אחד ואחד מהמסלולים של גאמא, בין אם זה איתורים ספציפים לכל אחת מהיחידות השונות בצהל.

ודבר אחרון בקשר ל"סידורים"
א' בגדול לא צריכה להיות שום בושה בלארגן "סידורים" ככה העולם פועל, ובדרך כלל זה רק עוזר להביא אנשים לשלבי המיונים לא מעבר.
דבר שני, אחד הדברים שנותים לקרות במקומות כמו חיל המודיעין, זה שיתוף איתור.
כלומר, אם א' קיבל את השם שלך בשביל מיון כלשהו, אבל לא נמצאת מתאים מסיבות אלו ואחרות, אין סיבה שהשם שלך לא יועבר למקומות שאולי כן תתאים.

קיצור, לך לראיון, תתן את המקסימום, ואם יהיה טוב תגיע ליחידה הזו אחר כך, אם לא, תמשיך להתמיין למקומות אחרים.
בהצלחה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:51

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר