לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-12-2005, 01:09
  איתי סביר איתי סביר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.05
לאנשים שלא עשו צו ראשון עדיין, תיכנסו

תקשיבו, אני רוצה להבהיר משהו(לא בקטע של כעס או משהו) שייכנס לכם חזק לראש כי זה מאוד חשוב. הצו הראשון כולל מבחנים שישפיעו על עתידכם בצה"ל.
המבחנים האלה הם אולי המבחנים החשובים ביותר שתעשו אי פעם בצה"ל.
המבחנים של הצו הראשון קובעים לכם את הדפ"ר, את הקב"א ואת הפרופיל.
נתונים אלו הם הבסיס להערכת המלש"ב/ית, ובעזרתם שולחים את הזימונים הראשוניים ליחידות השונות.
חבר'ה, אין לכם מושג כמה זה חשוב להמשך השירות/המבדקים/קבלת הזימונים או איך שתקראו לזה.
בסוף הרי כולם מבררים את הנתונים שלהם, וראיתי הרבה חברים שלי שהתעצבנו ואמרו: "אם הייתי משקיע יותר במבחנים הפסיכוטכניים או בראיון האישי הייתי מקבל את הזימון הזה עכשיו".
אל תעשו את זה לעצמכם, תבואו עירניים ליום הזה, אם תחושו עייפות במהלך היום תגידו שאתם עייפים ויקבעו לכם מועד חדש לסיים את מה שנשאר לכם מהיום.
מי שרוצה לקבל מידע על היום הזה, יש לפורום מספיק מה להציע ולהגיד על הצו הראשון. עצות וכל מיני כאלה, ובנוסף סיקור של מהלך היום.
תאמינו לי אתם תראו בעוד כמה זמן שזאת עצה ממש טובה.

מקווה שבאמת תקבלו את עצתי.....

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-12-2005, 13:12
  איתי סביר איתי סביר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.05
לגבי MISHEO
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי איתי סביר שמתחילה ב "לאנשים שלא עשו צו ראשון עדיין, תיכנסו"

המראיינת הפסיכוטכנית עברה קורס של מראיינות פסיכוטכניות, שבעזרתו היא יכולהל העריך אותך בכל מיני מובנים- למשלף אם היא שואלת אותך כמה חברים טובים יש לך ואתה אומר 20 או 15 זה אומר שאתה שקרן, כי לאף אחד כמעט אין 15 חברים טובים ממש.
המראיינת מזהה עם אתה פעיל חברתי, רציני, היא קובעת את הצד"כ ע"י השאלה: לאן אתה רוצה להגיע בצה"ל וע"י דברים נוספים.
לגבי השאלות על החומר במתימטיקה: השאלות הם בעיקר שאלות היגיון שמשלבות בתוכם חוקים וכלים מתימטיים שונים, למשל: יש חדר של 4X5 מ', כמה משבצות של 20X20 ס"מ יצטרכו למלא אותו?
התשובה: 500. למה? בחדר של 4X5 מ' יש צלע אחת של 4 מ' ואחת של 5 מ'.
בצלע של ה-4 נכנסים כ-20 משבצות של 20 ס"מ ובצלע של ה-5 נכנסים כ-25 משבצות של 20 ס"מ, לכם התשובה היא 20X25 = 500.
השאלות ברובן הם בסגנון כזה- לא קשות מדי, אך דורשות חשיבה מתימטית של כיתה י'.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:58

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר