לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-12-2005, 20:59
  icool1 icool1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.04
[קבצי TPL] הפעלתם, ושימושם - בעיה

לאחר די הרבה זמן שלא נכנסתי לפורום הזה, ולדעתי הפעם האחרונה הייתה לפני כ 10 חודש, חודשים בערך לאחר שהתחלתי בנושא תיכנות צד השרת, ולפי מה שאני זוכר, השאלות שלי היו מטומטמות.
כמה זכרונות שלי הם האתגר של דקל שעדיין מ2004 ומהשתמשים dead[משה שמשום מה נעלם], Web ועוד כמה שמאוד עזרו לי ולשאר הפורום.
בכל מקרה, כיום אני על סף פתיחת חברה - פיתוח אתרים ואפליקציות.

----------------------------------------------------------------------------------------

עכשיו לבעיה:

אני עובד על מערכת פורומים, ממש בהתחלה, והתחלתי לחשוב: "מערכת פורומים ללא אפשרות להחליף עיצוב ומבנה?".

לאחר מכן התחלתי לעבוד על קבצי TPL על מנת לכלול אותם באתר והחליף תווים מסויימים לקבצים.
הכל הלך טוב ויפה, עד שהגעתי לקטע של החלפת תווים בקבצים לדפים דינאמיים.

אז ככה, על מנת "לזמן" את הדף הראשי, של קבצי הTPL השתמשתי בפונקציות הפשוטות: fread,fopen [כמובן שבניתי מחלקה ].

באותו קובץ TPL במקום לעבוד על דינאמיות, פשוט מיקמתי מילים כמו: "<#boards>", "<#bar>" וכד', את כל זה החלפתי בקבצי הTPL של הבאר, של רשימת הפורומים וכד', אבל מה הבעיה?

אני אציג את הבעיה על גבי קובץ TPL של רשימת הפורומים.

בכל חלק, למשל בתא הכותרת ציינתי: <#title> על מנת שאני אשלוף מהמסד לאחר מכן את הכותרת ע"י לולאה פשוטה של while אבל הבעיה בעצם,
שאני לא רוצה להכניס דינאמיות לקובץ TPL אל לקובץ PHP,
ולכן קיים הקובץ boards.php אבל מה?
ברגע שאני מעוניין להחליף את המילה <#title> בקובץ, אני לא יכול להשתמש בפונקציות:
file_get_contents, file, fopen, fread וכו' וכו' בגלל שהפונקציות לוקחת את תוכן הדף עצמו, מה שיגרום להצגת מנוע הדף, קוד הPHP.

הבעיה עם require,include,require_once,include_once היא שכאשר אני אעשה זאת, על גבי פונקציה כמו: preg_replace,str_replace זה יציג לי שגיאה או את הספרה 1, ולא את תוכן הדף.

השאלה שלי היא: איך אני מחליף מילה בקובץ דינאמי, ללא הדפסת הקוד הדינאמי?

סליחה על המגילה

-טל

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-12-2005, 07:36
  icool1 icool1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי icool1 שמתחילה ב "[קבצי TPL] הפעלתם, ושימושם - בעיה"

אתה יודע שזה לא ממש קשור?

קודם כל, במקום קובץ TPL הייתי יכול לעשות html,xml,css,inc,txt וכו' אבל זה לא משנה, בחרתי בקובץ הזה כי הוא מציין קיצור של template

קבצי PHP לא ישנו כלום, בוא נגיד והשתמשתי בו, והכנסתי את המילה BOARDS לאחר שאני מעלה את הקובת באינדקס ע"י מחלקה שבניתי שמשתמשת ב fread,fopen אבל, כשאני אעשה זאת, אני אתקל בבעיה הבעיה:

קוד PHP:
 $index $theme -> load....

$replace str_replace("BOARDS",       [what to replace]             ,$index); 

עכשיו, איפה שכתבתי [what to replace], בעצם שם אני רוצה למקם קובץ, כלומר להחליף מילה אחת, בקובץ PHP שלם, מה הבעיה? כשאני אנסה include/require זה לא יפעל, וכשאני אנסה fread/file_get_contents זה יתן לי גם את הקוד PHP מודפס כפלט..

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:48

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר