לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-12-2005, 16:26
  777 BigD 777 BigD אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל 777 BigD
אני ב
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "איפה אתה?"

סוללה 55 כבוד (דרקון).

ורק שתדעו שיש שם אוכל בסדר, די טעים... לא כמו שאני שומע מאנשים שהאוכל הוא חרא...
וואלה יש צעקות דורשים ממך משמעת... אבל כבר בסוף השבוע הזה אתה רואה את המפקדים צוחקים עליינו... אבל כולה עוד 4 חודשים שהקריטיים הם החודשיים הראשנים...

נראה שבוע הבא... יש משמעת חדשה והכל...

רק אנשים מי שמתגייס לשבטה שיביא מצעים מהבית... כרית שמיחה טובה וחמה למה קר רק לפנות בוקר ב3-4 עד 5 ו...

נוטנים לישון 6 וחצי... ולפני יצאה 7 שעות וטורנות מטבח הכי סטלבת, עובדים אבל יש הפסקות טובות ואוכלים ראשנוים...

נערך לאחרונה ע"י 777 BigD בתאריך 09-12-2005 בשעה 16:31.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-12-2005, 19:26
  melarky melarky אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.10.05
אני התגייסתי באגוסט ואני אגיד לכם מה אני חושב על
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Toxic_1 שמתחילה ב "היה פסדר"

הטירונות המסלול והאנשים ממה שאני יודע...
אז ככה הטירונות קשה בעיקר מבחינה נפשית, כי אתה מגיע מהסתלבט של הבית לטירונות קרבית, מסדרים, טרטורם וככל הזמן צועקים אליך.. צריך להסתגל לזה... עוד דבר שטיפה מקשה זה העייפות ומזג האויר... ישנים מעט, והדבר מפריע במידה מסוימת ביכולת הריכוז שלך ואת זה תלמדו בעיקר בשיעורים שיהיו לכם, שבהם אתם תרדמו חופשי, ואתם תשלמו על זה... לגבי מזג האויר יש חצי יום שהוא נעים וחצי יום שהוא מגעיל... בתקופה הזאת היום סבבה ובלילה ממש קר... אני ממליץ לכם להיות כל הזמן עם שתי גרביים ולהביא בגדים חמים מהבית... מבחינת כושר לא צריך הרבה לפחות לא ב-M.L.R.S ובגדודים שם בקושי אני זוכר שהיו לנו מד"סים... ישנם מסעות אבל מתרגלים לזה וזה הופך להיות בסופו של דבר נחמד אחרי שמכניסים לזה רעל וכולם חברים אחד של השני(מסע כומתה של תותחנים הוא 30 ק"מ).
לגבי האוכל... על הפנים. אין מה להגיד אוכל לא טעים.. במיוחד לא בארוחה הבשרית... אבל אין מה לעשות, מתרגלים ואוכלים כי זה מה יש.. כעבור זמן מסוים ירשו לכם ללכת לשק"ם בשעת ת"ש שלכם ואז תוכלו לקנות לכם אוכל יותר טעים... הבסיס לא משהו, ישנים באוהלים המקלחות והשירותים בסדר, והנוף המדברי לא בדיוק מוסיף למצב רוח אבל יש גם כמה דברים מאוד חיוביים שאני למדתי להכיר ולהעריך בתותחנים... האנשים שם הם פשוט איכותיים. הייתי בטוח שאני יגיע ושאני לא אסתדר ושיהיו שמה ערסים וזה... פשוט לא ככה.. אנשים זהב אחד אחד... סגל איכותי ומפקדים טובים שנותנים יחס יחסית קל והם אחלה גברים ואת זה אתם תלמדו גם בהמשך הטירונות ובעיקר בשבירת דיסטנס ולאחר הטירונות.... למעשה, כמה שזה לא נשמע אתם יכולים להסיק בד"כ לפחות, שאם הגעתם לתותחנים כנראה שאתם אנשים איכותיים כי החיל נמצא במגמת עלייה..
דברים מעודדים נוספים הם זה שמקבלים נשק מקוצר, כך לפחות אני יודע על 55 402 ומ.ל.ר.ס ויכול להיות שגם 405 ו-411 יקבלו... האוכל בגדוד הוא פשוט תענוג!!... כמה שהאוכל חרא בטירונות האוכל בגדוד מפצה את זה ואף יותר... והיחסים עם המפקדים מהאימון מתקדם הם אחלה וסבבה... לטעמי העבודה עם התומתים לא ממש מעניינת והיא אפילו די קשה ומשעממת, למרות שאני ממש חדש באימונים האלה אז קשה לי להגיד בבטחון כי עדיין לא עשיתי אפילו ירי רטוב זה בטח יותר נחמד... תותחנים עושים הרבה עבודת חי"ר ואנחנו יורדים עוד מעט לאזור מודיעין לתפוס קו חי"ר... בקיצור יש לתותחנים + ו- וזה רק מהטירונות והמעט שאני יודע... אם למישהו יש שאלות שישאל, אני אשמח לעזור ושיהיה בהצלחה לטירונים החדשים...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:56

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר