לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-12-2005, 14:29
  o.m.t o.m.t אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.08.05
שריון, תותחנים, נ"מ בעיות רפואיות ומה שביניהם

את השאלות האלה אני שואל מתוך הודעות שהשארתי ולא קיבלתי לגביהן תשובות- הפרופיל שלי 72 ואני מתגייס במרץ, מעדיף לא לשרת בקרבי מסיבות רפואיות (זיעת יתר ועקמת הם הסעיפים עליהם ירד לי הפרופיל ומידת החומרה של שניהם היא בינונית). כמו כן האפשרויות שלי די מצומצמות, לפלסרים של שריון אני לא יגיע, למיתר או יחידה אחרת מובחרת בתותחנים גם לא, אז מה שנראה הכי טוב זה נ"מ במסלול של טק"א או חילוץ והצלה של פיקוד העורף (אם יש עוד אשמח לדעת). אני מחפש שירות מעניין אבל לא קרבי עם יציאות סבירות, נ"מ או חילוץ והצלה זה המקום?
בנוסף, העקמת והזיעת יתר הם בעיות (אני חושב לפי הגיון, ומאחר ואין הגיון בצבא יכול להיות שלא יתחשבו) שמונעות ממני לסחוב משקלים, להישאר במקום סגור לזמן ממושך, ריצות ארוכות ואולי גם שמירות. עם כל אלה, אני לא חושב שאני יוכל להיות לוחם בשריון או בתותחנים, יש כאן מישהו שהתגייס לאחד המקומות האלה עם הבעיות הרפואיות האלה, כלומר יכולה להיות אפשרות שיקחו אותי לשריון או תותחנים עם הבעיות הנ"ל?
דבר אחרון- אם אני שולח נגיד מכתב ללשכת הגיוס ברצון להגיע לנ"מ או חילוץ והצלה ובו יש הסבר מפורט למה אני רוצה להגיע לשם, יסתכלו על זה בכלל?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-12-2005, 23:26
  o.m.t o.m.t אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי anshobi שמתחילה ב "אותם בעיות כמו שלך יש..."

במנילה הראשונה דירגתי ככה-
רצון לשרת כלוחם-1
שיריון, נ"מ-1,
תותחנים, מ"כ-לא מעוניין
חילוץ והצלה, לוחם איסוף-1
סדר עדיפויות- 1. איסוף 2.חילוץ 3. נ"מ
סטילים-4
קצונה ייעודית-5 - 1.רפואה 2.חימוש 3.תקשוב 4.לוגיסטיקה
קדצ נהיגה לא מעוניין, פאראמדיק-כן
המנילה השנייה דירגתי קצת אחרת כי חששתי שקצת ידפקו אותי אז הראיתי יותר רצון לשרת כלוחם
רצון לשרת כלוחם-3
שיריון,נ"מ-1
תותחנים,מ"כ- לא מעוניין
איסוף, חילוץ והצלה-5
עדיפויות-1.לוחם חילוץ 2.איסוף 3. מ"כ
סטילים-5
קצונה ייעודית -5
1.רפואה 2. תקשוב 3. חימוש 4.לוגיסטיקה
קדצ נהיגה-לא, פאראמדיק -כן

ישן 12-12-2005, 00:05
  o.m.t o.m.t אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי anshobi שמתחילה ב "התחכמת איתם לא דרגת את מ"כ -..."

מתי ששלחו את המנילה החוזרת חשבתי שהכי עדיף לי זה לוחם חילוץ (הבנתי שזה לא תפקיד כזה טוב, וממי שדיברתי בטלפון במדור שעוסק בזה, אמר לי שרעיון של המקום הזה הוא להתקדם לקורסים שונים ולא להיתקע בשמירות בבתי כלא וכו'), אז חשבתי שכדאי שאני יראה אולי קצת יותר מוטיבציה שלא ידפקו אותי בתור טבח או נהג, אז דירגתי 3. לגבי לוחם איסוף ומ"כ דירגתי בכוונה את שניהם כדי לא לדרג את שריון תותחנים או נ"מ (כששלחתי את המנילה לא ידעתי לגבי מסלול טקא, אבל אם אני ירצה להגיע לשם לא חושב שתהיה בעיה ממש רצינית כי אחרי הכל למנילה אין כזאת חשיבות), כי אם אני ידרג אחד מהם אפילו בעדיפות שלישית, כמעט בטוח שאני יגיע לאחד המקומות האלה, מה גם שלמ"כ יש יותר ביקוש אז זה הדירוג.
לגבי פקח טיסה-התאכזבתי מאוד למרות שידעתי שרוב הסיכויים שאני לא יקבל..... התקשרתי למדור מבצעים ופיקוח ואמרו לי שלפי הנתונים שלי אני כן יכול להגיע לשם (למרות שבפורום אמרו לי אחרת) כל עוד אני מיועד לחיל האויר ביום הגיוס בלי מיונים, ואם אני לא מיועד ביום הגיוס לחיל האויר אז אני חייב לעבור מיונים. לצערי, המיונים לשנתון 87 הסתיימו והם לא יכלו לתת לי זימון.
הועדה הרפואית של תל השומר החליטה לא לקבל את המכתב ששלחתי, הם אפילו לא טרחו לשלוח מכתב אלא הייתי צריך לחכות 20 דקות בטלפון כדי לדבר דקה אחת עם מישהי שאני לא יודע מה התפקיד שלה חוץ מלהגיד מה התעודת זהות שלך.
שאלה- אני יכול לבקש קצין מיון שלושה חודשים לפני הגיוס?

ישן 12-12-2005, 13:56
  anshobi anshobi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי o.m.t שמתחילה ב "מתי ששלחו את המנילה החוזרת..."

אני מסיבות בריאותיות {לפי רופאים שבדקו אותי} דיי בטוח שלא יכול להגיע לחילוץ והצלה.

קצין מיון = קצין שאומר לך את יעד השירות שאליו אתה הולך בצבא או לחילופין אדם שתפקידו להסביר לך כיצד לרשום עדיפויות במנילה ולקלוט אותם במקום שתשלח.

האופציה השניה אמרת שעשית לבד אז היא נפלה. האופציה הראשונה תהיה לך ביום הגיוס . אני לא רואה סיבה שיקראו לך לקצין מיון חודשיים שלושה לפני הגיוס {בייחוד שיש לך עדיפות דיי גבוהה להיות לוחם -3 זה דיי גבוה - אפילו שאני לא אחראי על המיונים עם קצת אינטלגנציה ניתן להבין זאת} וגם בקשת חילוץ והצלה שלא נראה לי שהרבה בוחרים כעדיפות ראשונה. {אני לא מעוניין בכלל בזה}

מצב אוטופי שחשבתי עליו : אני מגיע ליום גיוס והקצין אומר לי אתה הולך לחילוץ והצלה, {באסה} יש לי אפשרות להסביר לו שאני לא יוכל לשרת עם גזים ומסיכות אב"כ בגלל הבעיות הבריאותיות שמפריעות לי {ראה למעלה} ? או שלא מדברים איתו וזהו!? אפשר בכלל לנסות להסביר לו לדבר איתו ?!

תגיד, כבר הוחלט לאן מתגייסי מרץ מיועדים כל אחד או שזה עדיין בשלבים ורק עוד חודש חודש וחצי תהיה החלטה סופית ונדע ימים סופיים ולאן פנינו מועדות?!

ישן 12-12-2005, 15:47
  o.m.t o.m.t אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי anshobi שמתחילה ב "אני מסיבות בריאותיות {לפי..."

עדיין לא נקבעו השיבוצים למתגייסי מרץ, בגלל זה אני רוצה קצין מיון כי אם אני ידבר איתו, זה יתפוס יותר מאשר המנילה ורוב הסיכויים שאני יקבל מה שאני רוצה.ביום הגיוס קצין מיון לא שווה כלום, כי כבר השיבוצים נקבעו אז האפשרויות שיהיו לך הם דח"ש או סירוב פינוי, שאף אחת מהן לא באה בחשבון אצלי. סה"כ זה שדירגתי רצון לשרת כלוחם 3 זה לא כזה גבוה, גם התפקידים שדירגתי אותם בעדיפות 5 הם לא תפקידים ממש קרביים. בכלל גם המיונים שעשיתי לא נחשבים לתפקידים קרביים, ככה שאני כבר לא יודע מה יהיה.....

ישן 13-12-2005, 01:21
  o.m.t o.m.t אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי anshobi שמתחילה ב "תגיד עשית פיזיוטרפיה? לקחת..."

הייתי עם מתקן בוסטון למשך חצי שנה (הייתי צריך להיות עם זה 24/7 במשך שנתיים אבל זה מכשיר מגביל מאוד וממש לא נוח אז פשוט הפסקתי אחרי חצי שנה). הזוית ההתחלתית שלי הייתה 59 מעלות, הרופא אמר לי שאם אני יוריד מתחת ל-45 זה יהיה טוב, אחרי שנתיים של מעקבים וכו' הצלחתי להוריד ל-38 מעלות ( הבדיקה נעשתה לפני חצי שנה בערך, יכול להיות שהמצב אפילו יותר טוב).
אתה יודע מאיזה זוית העקמת נחשבת במצב קל או בינוני?
נ.ב-לענות לי על השאלות בהודעה הראשונה למי שיודע

ישן 14-12-2005, 01:16
  o.m.t o.m.t אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי anshobi שמתחילה ב "כמו שאמרתי קודם לגבי הזוויות..."

סטילים היא יחידה התנדבותית, ככה שאפשר להתמיין לשם גם חודשיים שלוש עד הגיוס. לגבי קשרגים, אני יודע שהיה גיבוש לפני שבוע בערך, לפי מה שראיתי בפורום. נראה לי מאוד מוזר הגיבוש הזה כי לפי מיטב ידיעתי, לא היו גיבושים של קצונה ייעודית בלוגיסטיקה בחימוש או ברפואה, אז יכול להיות שמספר המיועדים לשם היה מאוד קטן (הגיבוש שלהם היה באוגוסט אם אני לא טועה) שהם היו חייבים לעשות עוד גיבוש כדי שיהיו להם עוד אנשים. אם המיונים למתגייסי מרץ לא נגמרו עד הגיבוש קשרגים, אז אחריו הם כבר נגמרו.אם אתה רוצה מיונים, אולי דח"ש יעזור לך.
לגבי העקמת- אם לא ציינתי קודם אני רושם עכשיו, יש לי קיפוזיס 38 מעלות.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:27

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר