לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-12-2005, 16:41
  lidor lessner lidor lessner אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.12.05
תשובות חביבי.......
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי STM88 שמתחילה ב "שאלות ספציפיות לגבי יום סיירות ."

1. מה המרחק של הספרינטים ? אם אתם לא יודעים בערך כמה שניות לקח לכם לעשות כל ספרינט.
שמע, הספרינטים הם בין 15-20 מטר (לא קבוע)... אבל אל תשכח שזה בעלייה של דיונה.. משו כמו 50-55 מעלות בכיף.. ככה שזה שוחק אותך אחרי ה4... אבל תשתדל...

2. באלונקה הסוציומטרית לא הבנתי מה עושים אלו שמגיעים לאלונקה ?
חחח אלו שמגיעים לאלונקה פשוט סוחבים אותה במעלה הדיונה.. :] הם אמורים להיות יענו החזקים.. 4 הראשונים שמגיעים לוקחים אלנוקה.. ה5 לוקח שק... אני הגעתי אולי פעם אחת לאלונקה ובכל זאת קיבלתי חובלים.. ככה שאני לא יודע עד כמה זה משפיע...

רצים איתה בסיבוב הבא או לוקחים אותה כמה מאות מטרים וחוזרים ?

חחח איזה מאות מטרים? שאנחנו לקחנו אותה אמרתי לך, זה היה בעלייה של הדיונה.. אבל אולי זה השתנה מאז...

3. בספרינטים נסו לתאר את המשטח ? חול ים ? או משטח קשה ? יש שיפוע זה יענו על דיונה ?
חול ים, בעלייה (שוב של 50-55 מעלות בכיף שלך..) וזה על הדיונה.. משטח לא קשה.. מה שכן כיף לרוץ בחזרה למטה.. :] תמיד הייתי עוקף את האנשים שיורדים לפני רק בגלל שירדתי מהר..

4. שרצים בדיונה עם השקים מה המרחק בערך ? יותר מהדיונות בסידני עלי ?
דבר ראשון לא רצים עם השקים.. הולכים איתם במסלול שהמדריכים שאיתכם קובעים.. אצלנו זה שילב גם את הדיונה וגם עוד הליכה על שמשטח ישר של איזה 25 מטר.. (25 הלוך, 25 חזור).. ובהתאם התוצאות.. הכי טוב אצלנו עשה משו כמו 16... אני נשברתי ב13..

שיהיה בהצלחה! קח הכול באיזי ותזכור שזה לא ארוך כל כך והסבל יסתיים.. :]
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:31

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר