Locked Version Can Not Show this Key in the Registry
שלום לכולם,
התכנה הזאת מצאה לי 3 רישומים שאני מנסה למצוא דרך להגיע אליהם אך לשוא, אשמח לשמוע רעיונות כיצד?
התכנה שבה השתמשתי למצוא את הרישומים היא חינמית ואפשר להורידה באתר הרצ"ב: http://databack4u.com/snc/rtkf_eng.html
כמו כן מצורפת תמונת מסך עם הרישומים.
נערך לאחרונה ע"י tal3152 בתאריך 11-12-2005 בשעה 18:50.
התכנה מתריאה על הרישומים אבל אין לי אפשרות למצוא אותם ב REGISTRY, ברגע שאמצא אני יודע היטב כיצד למחוק אותם. מה שאני צריך זו דרך למצוא את הרישומים ב REGISTRY.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי The IceMan שמתחילה ב "אתה בטוח שהתוכנה שאתה מראה היא בחינם ?"
תכנס לאתר שלהם ותוריד את הקובץ המכווץ TRASHREG.ZIP, כמו שציינתי התוכנה יודעת לגלות את הרישומים הנ"ל אבל אינה מראה לך את מיקומם ב REGISTRY וזו הבעיה. במידה ואצליח לאתר את מיקומם של הרישומים ב REGISTRY אני יודע כיצד למחוק אותם.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי The IceMan שמתחילה ב "אני אומר לך מה שאני אומר
אתה..."
ידידי היקר, אני קראתי באתר ואני בהחלט מבין מה כתוב שם אבל כמו שציינתי התוכנות היו בניסיון ואינן קיימות על המחשב. אני מבקש עזרה להגיע לרישומים הנ"ל ללא פנייה ליצרן התוכנות היות ואיני זוכר על איזה תוכנות מדובר, אם יש דרך אחרת מה שאני משוכנע שיש, להגיע לרישומים אשמח לנסות.
מתנצל על אי ההבנה ומקווה שכעת הנושא ברור.