לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-12-2005, 23:45
  SSOTL SSOTL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.04
צו ראשון-מבחנים פיסכוטכנים-קב"א-צוות אוויר ומה שביניהם

שלום שלום!

כמו רבים וטובים גם אני עברתי בשעה טובה ומוצלחת את הצו הראשון (כן כן אני בכיתה י"ב ורק עכשיו צו ראשון, סתאם קטין). בכל מקרה המידע שלי בקיוסק מידע התעדכן ונכתב בו שמבחינה פסיכוטכנית אני מתאים לצוות אוויר...בעצם שניה אני אבדוק איך זה כתוב במדיוק,

כתוב שם:
(כותרת) מידע פסיכוטכני
(מתחת לכותרת) צוות אוויר-מתאים לצוות אוויר

האם זה אומר משהו? כאילו הם מנסים לגרום לי להרגיש שמח (זה לא ממש עוזר, לא ממש בא לי על קורס טייס)? או שזה אומר משהו על הקב"א שלי והדפ"ר ז'תומרת לפי מה שהבנתי זימונים לצוות אוויר מקבל מי שיש לו קב"א 55 ומעלה ודפ"ר 60 ומעלה, זה אומר שיש לי את הנתונים הללו? אשמח לתשובה היות ואני מת לדעת ת'קב"א שלי תודה מראש

SSOTL

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-12-2005, 13:14
  SSOTL SSOTL אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Pootsa1 שמתחילה ב "פשוט כואב לשמוע אותך אומר (או רושם) את זה"

גבר אני ממש מצטער בשבילך, וזה באמת לא הקטע שאנ'לא רוצה כי כמו שאני תמיד אומר וכמו שאמרתי בצו ראשון וכמו שאני אגיד לכל מי ששואל אותי, אני בא לצבא כדי לתרום ולעזור ולכן אין לי בעיה להיות בכללללללל תפקיד אני מדגיש כלללללל תפקיד שהצבא יראה לנכון להשים אותי בו. לשמחתי בכיתה י"א כבר עברתי את שלבי המיון לקורס אליו אני שואף להגיע ובעזרת השם אני אגיע אליו. בדיוק כמו שהחלום שלך זה טייס, לי החלום זה קורס חובלים ת'מבין? אז כמו שזימון לחובלים לך לא יזיז אפילו שערה ברגל...כשאני קיבלתי ת'זימון למיונים התחלתי לבכות כמו ילד קטן ת'מבין?...אז ככה שלא תבינו אותי לא נכון, וכה אני יודע שאפ'חד לא שאל אותי אם אני רוצה ללכת לטייס או לא וזה בגדר חובה, בכל מקרה אם אני אלך למיונים לא משנה לאיזה תפקיד תמיד אני אלך ואתן ת'100% בשביל לעבור ולהתקבל
וגם אם אני אגיע לשלב הגיבוש שבו אפשר לחתום ויתור אני אשאר ואתן ת'100%, גבר בכל מקרה אני רוצה לאחל לך שכמו לי התגשם החלום והתקבלתי לקורס חובלים הלוואי וגם לך יתגשם החלום ותקבל צוות אוויר ותגיע לקורס טייס, אני עוקב אחרי ההודעות שאתה כותב בפורום ואדם עם דבקות במטרה כמוך אני בטוח שיצליח בכל מקום, בהצלחה לכולם בהמשך...ותיזכרו אנחנו מגיעים לצבא בשביל לתת אז גם אם זה לא יהיה בתפקיד שעליו תמיד חלמנו, ניתן הכל! בהצלחה לכולם ותודה על המידע.

ישן 23-12-2005, 16:37
  SSOTL SSOTL אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי נתן בשבקין שמתחילה ב "מה אהיו השאלות בפסיכוטכני"

אתה מתכוון בצו ראשון?!...
עקורנית המבחנים הפסיכוטכנים מחלוקים ל:
1.) הבנת הנקרא-ת'מקבל קטע ועליו יש 2 עד 3 שאלות אמריקאיות.
2.) אנלוגיות מילוליות:
שחור: לבן , רע: ?

אז ת'צריך להשלים על פי הקשר שבין שני המילים שמימין, שחור מתייחס ללבן כמו שרע מתייחס לטוב...
או שחור הוא ההפך מלבן כמו שרע הוא ההפך מטוב.
3.) אנלוגיות צורניות: המבחן עם הצורות שמשתנות ואתה צריך להזהות את חוקיות השינוי.
4.) חשבון: אין הרבה מה להגיד, אם ת'רוצה להצליח בזה תחזור על כפל ארוך, חילוק ארוך ואחוזים.
5.) פיסיקה: זה לפי ההיגיון מראים לך כוס על השולחן ושואלים אותך לאן היא תתגלגל...זה היגיון הכל פה.

היה עוד משהו, אני בטוח ששכחתי משהו....

לזכור אני בטוח לא זוכר..כאילו כה אבלזה ממש דבילי בגלל שהשאלות שם גם מתחלפות, זתומרת השאלון שהיה לי לא בטוח שיהיה לך..מה גם שאם ת'באמת רוצה להיות מוכן למבחנים האלה אני מציע לך להשיג ממשהיו/לקנות ת'פסר: הכנה לבחינות המיון הצה"ליות של קידום, אין לך מושג כמה זה עוזר.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:10

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר