23-12-2005, 17:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.10.05
|
|
KHTC תאמין לי אתה צעיר כל כך.........
איזה איכות ואיזה נעליים,דבורנים הם חיות מספיק לראות אותם,תאמין לי כסטילן אמנם אני אבל אני רואה איך הם מתנהגים והם חארות....
גם בבה"ד ראיתי איך לקחו את כל הבעייתים ושמו בדבורים שתכנס לעניינים,תברח מדבורים
לגבי סגירות בסטי"ל,בניגוד למה שכולם אמרו למעלה,אין כזה דבר יציאות מסודרות בסטיל,אתה יכול במשך 3 חודשים לצאת כל שבועיים חמשוש(כרב"ט) ואתה יכול לסגור בחודש פעמיים מידיית ופעם כצד תורן וזה יוצא 28....
לגבי יציאות דבורים,אז אני לא בטוח מה היציאות שלהם אבל לפי מה שהבנתי,כשאתה צעיר אתה נשאר שבת בדבור ואז זה יוצא המון 28(כי כל שבת שנייה כל הצוות נשאר)
לגבי מבצעים ופעולות,שייטת 3 עושה הכי הרבה מבצעים בחיל הים,ואם אני לא טועה גם קיבלנו לאיזה 6 שנים רצופות את פרס הרמטכל ליחידה הכי מבצעית בצה"ל(כמות המבצעים בשטח אויב)
דבורים עושים בט"ש,אי אפשר להגיד שמשעמם,זה יכול להיות ככה וככה,פעם אתה נכנס ללב המכמורתנים בעזה ויורה ופעם אתה שומר באמצע הים על מקום מסוים ככה שהכל יכול להיות...
אגב גם הדבורים לא משתמשים בM 16 שלהם.... כמו הסטילים,למה צריך את הנשק הזה אם יש מאג ותותח 20 על הסיפון והגשר?
לגבי שטויות שאמרת על עכברושים בגיבוש,
1.יש כזה דבר עכברושים בסטיל לפעמים
2.עושים הכל כדי שלא יהיו וברוב הספינות אין
3.אני בספק אם ראית בגיבוש כי אם כבר יש זה 1 בכל הספינה לא 1000
4.כמו שבסטיל יכולים להיות ככה בדבור....
לגבי רס"ר,אין מה לעושת צוות של 50 איש,אז יש רסר ויש מפקד בדרגה גבוהה,אתה משווה מפקד דבור שהוא מפקד של 8 איש למפקד סטיל? תשווה מפקד דבור לקצין מחלקה בסטיל,זה יותר היגיוני...
לרוב הקורסים במסגרת סטיל צריך קב"א 54 ומעלה....
אמרת שכל היום מנקים,דבר ראשון,פעם ביום בערב מנקים כי אין מה לעשות אנחנו חיים שם,מה אתה חושב שבדבורים לא מנקים? אל תהיה צעיר...
בכל מקרה,אל תאמינו למה שמפקדים בבה"ד אומרים,מלמדים אותם לזיין את השכל,תגיעו לספינות ותבינו כמה שיקרו לכם בפנים,גם בסטילים אוכלים הרבה מאוד חרא,ואין מה לעשות,לא גובניקים,רוצים להיות לוחמים תתכוננו בכל יחידה לוחמת בצהל לאכול חרא,היופי זה לחייך אחרי זה ולא לבכות,תבכה והכל יהיה אפור.
|